02 / 05 / 2024

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat iletişim

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat iletişim

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Topal, Mehmet Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İhsan Arslan tarafından kuruldu.

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Rıza Baş ve Ferhat Topal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Talat Dönmez imzasıyla kuruldu.

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Topal, Mehmet Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri'nde kuruldu.

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Köstereli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri Dikilitaş Mevkii'nde kuruldu.

Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle asfalt çöktü!

Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle asfalt çöktü. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle çöken asfalta düşen iki araçta hasar oluştu. Araçlar da çekici yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı.

Gölcük Ulaşlı'da asfalt çalışması yapıldı!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaya devam ediyor. Bu yönde Ulaşlı Yalı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde tamamlanan Asfalt çalışması sonrasında, tretuvar düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

Eskişehir Odunpazarı ve Sivrihisar'daki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Odunpazarı, Han, Mahmudiye ve Seyitgazi ilçelerinden sonra Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arasındaki yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.

MY Robotics Mühendislik Hizmetleri Makina İmalatı İnşaat Emlak Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Robotics Mühendislik Hizmetleri Makina İmalatı İnşaat Emlak Turizm Pazarlama Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Dağçayır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Eskişehir Beylikova ve Sivrihisar'da asfalt kaplamaları tamamlandı!

Eskişehir'de Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arası toplam 3,5 km. yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası toplam 7,4 km.’nin asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı' ndan yapılan açıklamada Hatay genelinde yol onarım ve asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirdi. Bu kapsamda 9.2 kilometre yol asfaltlandı

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat iletişim Haberi

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat iletişim

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Topal, Mehmet Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT a.     Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve yaptırmak. b.     Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  ...