29 / 04 / 2024

Hatay Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı' ndan yapılan açıklamada Hatay genelinde yol onarım ve asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirdi. Bu kapsamda 9.2 kilometre yol asfaltlandı




Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı' ndan yapılan açıklamada Hatay genelinde yol onarım ve asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirdi. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı' nın de 3 km, Belen unda 300 mt, Antakya olarak toplamda 9.2 yaptığı çalışmalarda Atik' te 1 km, Belen Güzelburç' ta 1200 mt km yolun asfaltlanarak Samandağ Denizyol- Güzelyayla' da 1.5 , Yayladağı tur- bitirildiği ve Yayladağı unda 800 mt, Defne km, Antakya Toki yol- fanda' da 2200 mt Çatbaşı' nda 2.5 km, Reyhanlı Karacanlık' ta 6 km, Belen Müftüler' de 1.5 km bozuk yolun asfaltlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 

Hatay' ın tüm ilçelerinde bozuk yolların tespit edildiği ve en kısa zaman içinde tüm hasarlı yolların asfaltlanarak yapılacağı açıklamasında bulunuldu. 



Atayurt


Geri Dön