12 / 06 / 2024

Raven Suites ve Pub açılış

Raven Suites ve Pub açılış

Raven Suites ve Pub. Faros Group zincirinin son halkası Raven Suites&Pub İstanbul'un merkezinde, İstiklal caddesinin bir paraleli olan Mis sokakta açıldı...

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özşahin, Melih Can Kiriş, Sergen Özşahin tarafından kuruldu.

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, The Superior Suites ve  Cer İstanbul'da yaz kampanyası başlattı...

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Enver Aydın tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Marbella Suites Otelcilik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marbella Suites Otelcilik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Dicle Aydın ve İbrahim Ciğerci tarafından kuruldu...

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Demir ve Kenan Kolca tarafından kuruldu...

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Mete tarafından kuruldu. 

Medproper Suites Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Medproper Suites Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şirikci tarafından kuruldu. 

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Babacan Palace ve Prime Suites'te 1.950 TL taksit fırsatı!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanyalarına devam ediyor. ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olanlar aynı zamanda tapularına da hemen kavuşup taşınma fırsatı da buluyor.

İva Caspian'dan Acıbadem ve Ümraniye'ye iki yeni proje!

İva Gayrimenkul, İstanbul Kağıthane'de satışlarına devam ettiği İva Suites ve İva Flats projelerinden sonra, Acıbadem ve Ümraniye'de yeni projelere başlıyor.

Babacan Premium Tower'da 389 bin TL'ye 2+1!

'Prime suites' ve 'home office' olarak tasarlanan 'Babacan Premium Tower'; sakinlerine hem iş hayatını hem de huzurlu bir yaşamı bir arada sunuyor..

Raven Suites ve Pub açılış Haberi

Raven Suites ve Pub açılış


Faros Group bünyesindeki otellere suite&apart konseptiyle Taksim’in göbeğinde yeni bir üye daha katıldı: Raven Suites ve Pub. Faros Group zincirinin son halkası Raven Suites&Pub İstanbul'un merkezinde, İstiklal caddesinin bir paraleli olan Mis sokakta açıldı. Raven, taşıma araçlarına yürüme mesafesinde olması ve diğer Faros otellerinin de olduğu gibi merkezi bir lokasyonda yer almasıyla dikkat çekiyor. Endüstriyel tarzda dizayn edilmiş lüks süitleriyle evinizdeki rahatlık ve sıcaklığı aratmayacak şekilde tasarlanan Raven’da, uzun dönem konaklamak isteyen misafirler için de gerekli tüm ekipmanlar yer...