27 / 04 / 2024

Ravmen mağaza açılışları

Ravmen mağaza açılışları

2014 yılında 10 milyon liralık yatırımla erkek giyim markası Ravmen’i yaratan Rıza Özer’in hedefi 5 yılda Türkiye’deki en büyük 5 erkek markasından biri olmak. Bir diğer hedef ise yurt dışında büyümek.

Teknosa'dan bir haftada iki yeni mağaza!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Teknosa 1 hafta içerisinde 2 yeni mağaza açtı.

DESA yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı!

Yeni mağaza açılışları için düğmeye basan DESA, yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı...

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

LG, Emaar AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarını hız kesmeden sürdüren LG, Emaar Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı...

25 marka, 2021'in sonuna kadar 890 mağaza açacak!

Hazır giyimden mobilyaya, ev ürünlerinden teknolojiye farklı sektörleri barındıran perakende sektöründe Kovid-19 salgını taşları yerlerinden oynattı. Ancak yeni yatırımlar hız kesmiyor. 25 Marka 2021 yılının sonuna kadar 890 mağaza açacak. 

Madame Coco, 2021'de 40 yeni mağaza açacak!

Dünya genelinde 17 farklı ülkede 300'ü aşkın mağaza sayısı olan ev tekstili ve dekorasyon mağazası Madame Coco, 100 bin metrekare büyüklüğü geçti. Madame Coco, 2021 yılında ise yurt içinde 40 yeni mağaza açılış planlıyor.

Yataş 2021'de 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Yataş Grup 2021 yılı içerisinde 200 mağaza açılışı yapmayı hedefliyor. 2020 yılı net satış gelirleri yüzde 50 büyüme göstererek 1,75 milyar TL olarak gerçekleşti.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Les Benjamins Avrupa ve Amerika'da mağaza açacak!

Sokak giyim markası Les Benjamins, iki yıl içerisinde Berlin, New York ve Los Angeles'ta da yeni mağaza açılışları gerçekleştirecek. 

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

FLO, Bursa'da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden FLO, Bursa’daki yeni mağazasının hizmete açtı.

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Mondihome 2020'de 100 mağaza açtı!

Mobilya sektörünün önemli temsilcilerinden Mondihome, 2020'de 100 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Ravmen mağaza açılışları Haberi

Ravmen mağaza açılışları

Rıza Özer, 1959’dan beri aile işi olan tekstil işinde markalaşarak büyümeyi hedefliyor. 2014 yılında 10 milyon liralık yatırımla erkek giyim markası Ravmen’i yaratan Özer, kısa sürede 300 satış noktasına ulaştı. Özer, 5’i kendilerine ait 24 mağazayla müşterilerine ulaşan Ravmen’i mağazalaşarak büyütmek istediklerini söyledi.

Hedef Güney Afrika

Özer, “1959 yılında Anadolu’da bir mağazada babamız Osman Özer ile başlayan tekstil yolculuğumuz bu günlere ulaştı. Artık üretim, tasarım, koleksiyon ve mağazacılık yapan bir şirketiz. Türkiye’nin en yeni erkek giyim markasıyız. Önce kendimizi tanıtacağız, ardından büyüyeceğiz. 5 yıl içinde erkek giyiminde ilk 5’in içinde olmayı hedefliyoruz” dedi. Ağırlıklı olarak İstanbul ve İzmir’de üretim yaptırdıklarını kaydeden Özer, 2015 yılını yüzde 70’e varan büyüme ile kapattıklarını anlattı.

Rıza Özer, “Bu büyümede güçlü ürün yapımız ve satış ağımız etkili...