02 / 05 / 2024

Ray Yapı adresi

Ray Yapı adresi

Ray Yapı Denetim Limited Şirketi, Mehmet Yaşar Haktankaçmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim 'de Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Sitesi 'nde kuruldu.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Gkd Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkd Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Güray Kudu tarafından kuruldu.

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Esem Ray Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esem Ray Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te Doğancan Durmuş tarafından kuruldu.

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Yıldıray Çelik tarafından kuruldu.

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berkant Akalın tarafından kuruldu.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağı yapıldı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağının yapıldığını belirtti.

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Peker tarafından kuruldu.

İzmir'de depremzedeler için yapılacak ev projesi meclis gündeminde!

İzmir'de depremde evini kaybeden vatandaşlar için yapılacak ev projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çıray, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021!

Yapı Kayıt Belgesi almak için başvurular internet adresi üzerinden yapılıyor. Peki Yapı Kayıt Belgesi bedeli nasıl belirleniyor? Yapı Kayıt Belgesi başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021...

King Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Güray Kurtuluş tarafından kuruldu.

Kıray Elektrik Demir Endüstri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıray Elektrik Demir Endüstri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Onur Kıryar tarafından kuruldu.

Ray Yapı adresi Haberi

Ray Yapı adresi

Ray Yapı Denetim Limited Şirketi, Mehmet Yaşar Haktankaçmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Sitesi'nde kuruldu. 


Ray Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Can ve mal güvenliğini teminen imar planına fen sanat ve sağlık kurallarına standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetim yapmaktır şirket amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.                                     


Ray Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Sitesi, G2 Blok...