04 / 05 / 2024

Razavıan Int iletişim

Razavıan Int iletişim

Razavıan Int Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 TL sermaye bedeli ile Seyed Behnam Razavıan ve Seyed Hosseın Razavıan tarafından kuruldu.

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Razavıan Int Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Razavıan Int Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 TL sermaye bedeli ile Seyed Behnam Razavıan ve Seyed Hosseın Razavıan tarafından kuruldu.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Silivri Konutları 3. Etap iletişim!

Silivri Konutları 3. Etap iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan proje KİPTAŞ tarafından Silivri'de hayata geçirilecek. 

DKY Dragos iletişim bilgileri!

DKY Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 4 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. 

Winlife Pendik iletişim!

Winlife Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ofis veya home-ofis konseptinde 142 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler tasarlandı. 

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Modda Senkron iletişim bilgileri!

Toplam 168 daire ve mağazalardan oluşan Modda Senkron projesi 12 bin metrekare alana sahip. Modda Senkron iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Armamenta Kartal iletişim!

Toplam 158 adet daireden oluşan Armamenta Kartal iletişim için satış ofisi telefon numarası 0332 236 50 60 ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Beylikdüzü Onurlu Home iletişim!

Toplam 72 daireden oluşan Beylikdüzü Onurlu Home projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Beylikdüzü Onurlu Home iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor..

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim!

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 762 daire ve ticari birimlerden oluşan projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Panorama Hisar Evleri iletişim!

Panorama Hisar Evleri iletişim için 444 7 948 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 4 bin metrekareden oluşan projede konut fiyatları 265 bin TL'den başlıyor.

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim!

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim için 0212 663 25 75 telefon numarasını arayabilirsiniz. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede satışların bu yıl sonu itibariyle başlaması planlanıyor.

Razavıan Int iletişim Haberi

Razavıan Int iletişim


Razavıan Int Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 TL sermaye bedeli ile Seyed Behnam Razavıan ve Seyed Hosseın Razavıan tarafından kuruldu.

Razavıan Int Group Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...