25 / 08 / 2024

Rça İnşaat nerede

Rça İnşaat nerede

Rça İnşaat Elektrik Makina Kimyevi Maddeler Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Çağ tarafından kuruldu. 

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Nilurizm Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nilurizm Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alperen Çavdar tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Galip Bahadır tarafından kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Durgut tarafından kuruldu.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Algı Orman Ürünleri İnşaat Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Algı Orman Ürünleri İnşaat Plastik Limited Şirketi Başakşehir'de Aşkın Gocuk tarafından kuruldu.

Algı Orman Ürünleri İnşaat Plastik Limited Şirketi Kuruldu!

Algı Orman Ürünleri İnşaat Plastik Limited Şirketi Başakşehir'de Aşkın Gocak tarafından kuruldu.

Rça İnşaat nerede Haberi

Rça İnşaat nerede

Rça İnşaat Elektrik Makina Kimyevi Maddeler Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Çağ tarafından kuruldu. 

Rça İnşaat Elektrik Makina Kimyevi Maddeler Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi konusu:
a)Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, işyeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak,yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak. b)Her türlü yol, köprü, baraj, havaalanı, sulama tesisleri, rıhtımlar, limanlar, deniz yapıları, kanalizasyonlar, su arıtma ve getirme tesisleri, hafriyat, asfaltlama işleri, organize sanayi yapıları ve diğer inşaat işlerini yapmak, başkalarına yaptırmak. c)Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi ve diğer gayrimenkulleri satın alabilir, satabilir,...