22 / 07 / 2024

Rcıf Gayrimenkul iletişim

Rcıf Gayrimenkul iletişim

Rcıf Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Levent'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Aghakhalıl Akbarov tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Rcıf Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rcıf Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Levent'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Aghakhalıl Akbarov tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

FU Gayrimenkul iletişim hizmetleri için Brandworks ile anlaştı!

Brandworks İletişim Danışmanlığı, portföyüne FU Gayrimenkul’u ekledi. Brandworks, Fu Gayrimenkul'un Kurumsal İletişim, Proje Yönetimi, Etkinlik Yönetimi ve Medya İlişkileri alanlarındaki hizmetlerini karşılayacak.

GYODER'in PR ajansı GTC İletişim Danışmanlığı oldu!

18 yıldır Ankara ve İstanbul’da stratejik iletişim danışmanlığı ve devletle ilişkiler konularında hizmet veren GTC İletişim Danışmanlığı, Türkiye Gayrimenkul Platformu GYODER’i (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) müşteri portföyüne ekledi.

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Nef Bahçelievler iletişim bilgisi!

Nef Bahçelievler iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul'ün projesi Nef Bahçelievler'de satışlar bu ay başlıyor...

Yedi Mavi projesinin PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB Zeytinburnu arazisi üzerinde yükselen Yedi Mavi Projesi’nin iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Kartal Moment Rezidans iletişim!

Kartal Moment Rezidans iletişim için satış ofisiyle 0216 377 82 82 numaralı telefondan irtibat kurabilmek mümkün. Banka kredili vade fırsatı sağlanan projede 44 katlı 2 blok yer alıyor.

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Rcıf Gayrimenkul iletişim Haberi

Rcıf Gayrimenkul iletişim

Rcıf Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Levent'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Aghakhalıl Akbarov tarafından kuruldu.

Rcıf Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Menkul ve Gayrimenkul acentelerinin faaliyetlerini yapmak -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını...