27 / 07 / 2024

RD Dizayn adres

RD Dizayn adres

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Gençalp tarafından kuruldu.

Pandemi karavan sektörünü canlandırdı!

Pandemi sonrası şehirden kaçış hızlanırken, doğayla iç içe yaşam sürdürmek isteyen vatandaşlar farklı alternatifler arıyor. Vatandaşlar karavan hayatına yöneliyor. Fiyatlar ise karavanın boyutu ve iç dizaynına göre 70 bin TL'den başlayıp milyonlarca TL'lere kadar çıkıyor.

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Gençalp tarafından kuruldu.

Mina Towers Fikirtepe adres bilgileri!

24 katlı altı blok şeklinde dizayn edilen Mina Towers Fikirtepe projesi 1.500 daire ve 95 ticari üniteden meydana geliyor. Mina Towers Fikirtepe adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Veb Tower adres!

Veb Tower projesi 122 metre yükseklikte dizayn ediliyor. Veb Tower adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bünyamin Önel: Kentler engellilere uygun dizayn edilmeli!

Mezitli İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Bünyamin Önel, engellilerin kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürebilmeleri için yolların, kaldırımların, binaların, toplu taşıma araçlarının uygun şekilde dizayn edilmesi gerektiğini söyledi.

Bizimtepe Aydos satış ofisi adres!

Dairelerin 124 - 191 metrekare büyüklükte dizayn edildiği Bizimtepe Aydos Residence'de fiyatlar 438 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Bizimtepe Aydos satış ofisi adres bilgileri...

Marina Ankara Oran adres bilgileri!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek dizayn edildi. Marina Ankara Oran adres bilgileri kapsamında Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor.

Bursa Prestij Elit adres!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Bursa Prestij Elit adres bilgileri kapsamında proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.

Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen Canan Business Evleri daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.İşte Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri...

Gülpark Suits Küçükçekmece adres!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Gülpark Suits Küçükçekmece adres bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

RD Dizayn adres Haberi

RD Dizayn adres

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Gençalp tarafından kuruldu.

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...