06 / 05 / 2024

RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı

RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı

RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı tarafından yapılan Star Towers Evleri projesinde yaşam bu yılın sonunda başlayacak. Projede 1+1 dairelerin tamamı satıldı

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Genç tarafından kuruldu.

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bekir Sayar ve Hasan Akbaş ortaklığında kuruldu.

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Eren Ertunç tarafından kuruldu.

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Adem Ceran tarafından kuruldu.

Reform Sosyal Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Sosyal Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de Sezgin Şahin tarafından kuruldu.

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çağrı Beşli ve Tufan Üçüncü ortaklığında kuruldu!

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Esat Korkmaz ve Mehmet Furkan Doğru ortaklığında kuruldu.

Reform Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Reform Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Uzar tarafından kuruldu.

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ercan tarafından kuruldu.

Ekonomi Reform Takvimi belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Ekonomi Reform Paketi'ne ilişkin reform takvimini tamamladıklarını, Bakanlığın internet sitesinden takvime ulaşılabileceğini bildirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan açıkladı! İşte Ekonomi Reform Paketi'nin ayrıntıları!

Hazine ve Maliye Bakanı Elvan, Ekonomi Reform Paketi'nin ayrıntıları ve hayata geçirilecek reformların yol haritası ile Bakanlığın sorumluluğundaki hedeflerin gerçekleştirilmesi için atacakları adımları açıklıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomi ve hukuk alanındaki reformları yakında paylaşacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomi ve hukuk alanındaki reform gündemimizle ilgili yoğun bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Yakında bu reformları kamuoyu ile paylaşacağız. Reform gündemimize uygun adımları hızla hayata geçireceğiz." dedi.

RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı Haberi

RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı
Startowers projesinin inşaat çalışmalarını izlemek için tıklayın!


Esenyurt'ta 21 bin metrekarelik alana kurulan Star Towers Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde 671 adet daire yer alıyor. 18 ila 30 katlı 5 blok halinde tasarlanan Startowers projesinde 1 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı. 


RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı'nın inşa ettiği Startowers projesinde 118 metrekarelik 2+1 daireler 307 bin liraya, 137 metrekarelik 2+1 daireler 358 bin liraya, 157 metrekarelik 3+1 daireler 409 bin liraya alıcılara sunuluyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL olarak açıklandı. Projeden ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar. 


25 bin metrekarelik AVM alanı bulunan Star Towers projesinin inşaat alanı 183 bin metrekare olarak belirlendi.


Önümüzdeki Aralık ayında konut teslimlerinin yapılacağı Star Towers projesinde yüzme havuzu,...