06 / 05 / 2024

Real İstanbul projesi Merter

Real İstanbul projesi Merter

Real İstanbul projesindeki konutlar hemen teslim ediliyor. Proje kapsamında rezidans kısmı ise 2 hafta sonra satılacak

Kemerburgaz Real Life Evleri fiyatları!

Kemerburgaz Real Life Evleri fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Real Life projesi Metal Konut Yapı tarafından İstanbul Kemerburgaz'da inşa ediliyor...

Güngören Real Merter'de metrekaresi 4 bin 677 TL'ye!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığında hayata geçirilen Real Merter projesi İstanbul Güngören'de yükseliyor. Proje E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi!

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Real Merter Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor...

Real Merter Projesi basın toplantısı ile tanıtıldı!

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Real Merter projesi bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile lanse edildi..

21 soruda Real Merter projesi!

Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı tarafından inşa ediliyor. İşte banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği 21 soruda Real Merter projesi...

Oliv Yapı Real Merter projesi Eylül'de satışa sunulacak!

248 konut ile 157 ticari birim olarak Güngören'de yükselecek olan Real Merter projesi Eylül ayında, 300.000 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Güngören Real Merter projesi bayramdan sonra satışta!

Oliv Yapı ile Vizyon Yapı imzasını taşıyan Real Merter projesi Güngören'de 248 adet konut ve 157 adet ticari birimden meydana geliyor. Real Merter projesinde satışlar bayram sonrasında başlıyor...

Merter Real nerede?

Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa ediliyor. Projede konut ve dükkanlar bulunuyor. Peki Merter Real nerede?

Real Merter projesi iletişim!

Oliv Yapı Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Real Merter projesi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Real Merter projesi nerede?

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarladığı Real Merter projesi konut ve dükkanlardan oluşuyor. Peki Real Merter projesi nerede?

Oliv Yapı Vizyon Yapı Real Merter projesi!

Oliv Yapı Vizyon Yapı Real Merter projesi İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa ediliyor. Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Güngören Real Merter Projesi!

Ön talep toplamaya başlanan projede toplam 248 adet konut ve 148 adet dükkan yer alıyor. Projede satışlar önümüzdeki günlerde başlayacak. Güngören Real Merter Projesi kazı çalışmalarını tamamladı.

Quasar İstanbul Projesi'nin havadan en yeni görüntüleri!

57 adet daire ve 52 adet ofisten meydana gelen Quasar İstanbul projesi Mecidiyeköy'de yer alıyor. Viatrans ve Meydanbey ortak girişimiyle hayata geçirilen Quasar İstanbul 2 blok halinde yükseliyor

Real İstanbul projesi Merter Haberi

Real İstanbul projesi Merter

Türköz İnşaat, Oliv Yapı ve İttifak İnşaat tarafından yükselen Real İstanbul; 15 katlı 5 blok ile 1 rezidans bloğundan meydana geliyor. 


Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Real İstanbul'da 1+1'ler 367 bin TL'den; 2+1'ler 420 bin TL'den ve 3+1'ler 780 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 






Rezidans kısmının 2 hafta sonra çıkacağı Real İstanbul projesi Merter'de yer alıyor. 2009 Eylül ayında başlanan Real İstanbul projesinde 417 konut bulunuyor. 41 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Real İstanbul'daki 2+1'ler 101 ila 124 metrekare; 3+1'ler 135 ila 161...