15 / 05 / 2024

real madrid stadının ismi coca colamı olacak

real madrid stadının ismi coca colamı olacak

İspanya'nın önde gelen takımlarından Real Madrid'in maçlarını oynadığı Bernaneu stadına büyük bir teklif geldi. abc.es sitesinin haberine göre ünlü içecek markası Coca Cola, Bernabeu stadına ismini vermek için 80 milyon euro teklif etti...

İspanya kan ağlıyor, Real Madrid stat inşaatını durdurmuyor!

Corona virüs salgını sebebiyle bilançonun ağırlaştığı İspanya'da, Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'daki yenileme çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor.

Santiago Bernabeu Stadı’nı genişletme projesine veto!

Santiago Bernabeu Stadı'nı yenilemek isteyen Real Madrid yönetimi, belediye başkanının vetosuyla karşılaştı. Madrid Belediyesi, Real Madrid kulübünün Santiago Bernabeu Stadı’nı genişletme projesini veto etti.

Dilovası Tavşancıl Stadı’nın inşaatında son durum!

Dilovası Belediyesi, 2 bin 500 seyirci kapasitesi bulunan Tavşancıl Stadı’nın tribünlerini, zeminini ve soyunma odalarını tadilattan geçirerek yapımına hızla devam ediyor.

TOKİ Malatya Arena Stadı'nı yeniden ihale edecek!

Çalışmaların tamamen durduğu Malatya Arena Stadı’nda sessiz bekleyiş sürüyor. Stadın Kontrol Mühendisi Hurşit Kuşçu, mevcut yüklenici firmanın süresinin dolduğunu ve yeni bir ihale sürecinin başlayacağını söyledi.

Tire Arena Stadı'nın inşaatı 700 gün sürecek!

Tire ilçesinde 13 bin 500 seyirci kapasiteli Tire Arena Stadı'nın temel atma töreni düzenlendi. Stad inşaatının 700 gün süreceği belirtildi.

Tire Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül'de atıldı.

Tire Arena Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli atıldı.

Tire Arena stadının temeli 4 Eylül'de atıldı!

İZMİR’in Tire İlçesi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin yapım maliyetinin yüzde 80’ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül’de atıldı.

Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan, amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı ertelendi!

Yıkılıp, yıkılmayacağı ile ilgili uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden Ismetpaşa Stadı'ndan güzel haber sonunda geldi. Ismetpaşa Stadı'nın bir yıl daha yıkılmayacağı kesinleşti.

Alsancak Stadı ve Karşıyaka Stadı'nın yıkımı tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkılışı ertelendi!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kocaelispor’un iç saha maçlarını hangi statta oynayacağı belirsizliğini koruyordu. Bakan Fikri Işık müjdeyi verdi. İsmetpaşa Stadı’nın yıkılışı bir yıl daha ertelendi

Şükrü Saracoğlu Stadı'nın adı değişti!

Fenerbahçe Kulübü'nün Yıldız Holding ile yaptığı sponsorluk anlaşması sonrası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni ismi belli oldu.

real madrid stadının ismi coca colamı olacak Haberi

real madrid stadının ismi coca colamı olacak


Coca Cola, Bernabeu stadına ismini vermek için tam 80 milyon euro teklif etti.


İspanya'nın önde gelen takımlarından Real Madrid'in maçlarını oynadığı Bernaneu stadına büyük bir teklif geldi. abc.es sitesinin haberine göre ünlü içecek markası Coca Cola, Bernabeu stadına ismini vermek için 80 milyon euro teklif etti.


Daha önce stadyum isim sponsorluğu için Microsoft ile görüşen Real Madrid yöneticilerinin, gelen teklifin ardından Microsoft ile olan görüşmelerini ertelediği kaydedildi.


Microsoft'un teklifi 50 milyon euroydu


Bilişim devi Microsoft, Bernabeu stadyumunun ismi için 50 milyon euro teklif...