28 / 04 / 2024

Real Mechanical Solutions Mühendislik iletişim

Real Mechanical Solutions Mühendislik iletişim

Real Mechanical Solutions Mühendislik Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Munther Samı Bashjaweesh tarafından kuruldu.

Real Mechanical Solutions Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Real Mechanical Solutions Mühendislik Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Munther Samı Bashjaweesh tarafından kuruldu.

Mresco, gayrimenkulde yeni konseptle Türkiye'de!

Kuveyt merkezli Murabahat Real Estate Solutions, 1.3 milyar dolar portföy büyüklüğe sahip. Şirket, Türkiye'ye Mekke'deki Hacer Tower'ı satmaya geldi, şirket satın alıp gayrimenkule girdi

Real Gebze Center'da mağaza açtı!

Türkiye faaliyetlerine 1998 yılında başlayan Real, altı yıl aradan sonra ilk mağazasını Gebze Center'da açtı. Real; İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, İzmit ve Konya'da hizmet veren Real'in 13'üncü mağazası oldu.

Gebze Center AVM'de Real açıldı!

Türkiye faaliyetlerine 1998'de başlayan Real, 6 yıl aradan sonra ilk mağazasını Gebze Center'da açtı. Real'in Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde açtığı yeni mağazası, tüketicileri ağırlamaya başladı.

Asad Real State Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Asad Real State Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, Hatem Mohamed Soliman Farghaly, Wael Mohamed Soliman Farghaly tarafından 135 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Beğendik Real’i ilk kez kara geçirdi!

Alman Real’i satın alan Beğendik, 18 yıldır Türkiye pazarında olan markayı ilk kez kâra geçirdi. Beğendik, yeni satın alma için de önemli bir zincirle görüşmelerini sürdürüyor

Balıkesir Belediyesi Global Real Estate Institute 2015'e katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, her yıl gayrimenkul yatırımcıları, geliştiricileri ve finansörlerini bir araya getiren ve bu yıl 7'ncisi Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı.

Ahmet Edip Global Real Estate Institute yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı.Toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Elemeği Project Solutions tasarımları ünlü otellerin dikkatini çekiyor!

Dünyanın gözde markalarının tercihi Bursalı Elemeği Project Solutions oldu. İş potansiyelinin yüzde 70'ini yurt dışında gerçekleştiren şirket, birçok oteli inşaat halinde alıp, kendi mimari projesini uygulayarak anahtar teslim işler yapıyor.

Suudi prensin evine Elemeği Project Solutions imzası!

Bursalı mimarlık firması, Türkiye’nin ve dünyanın en gözde otellerine, tasarım, proje ve anahtar teslimi iş yapıyor. Elemeği Project Solutions; Bursa’daki firmalardan yılda 20 milyon liralık satın alma yaparak şehir ekonomisine de katkı sağlıyor.

Balıkesir 7. Global Real Estate Institute toplantısına katıldı!

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'daki 7. Global Real Estate Institute ( GRİ ) yatırım toplantısına katıldı.

GYODER-Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliğiyle hayata geçirilen "MBA in Real Estate" programı 2015 Güz Dönemi kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2015 olarak belirlendi.

Real marketleri İzmir ve Eskişehir'de açılacak!

Alman Metro Group’tan ‘Real’ marketlerini satın alan Beğendik grubu, 12 hipermarket ile faaliyet gösteren zinciri, Türkiye pazarına girdiği 1997 yılından beri ilk kez kâra geçirdi.

Real Mechanical Solutions Mühendislik iletişim Haberi

Real Mechanical Solutions Mühendislik iletişim

Real Mechanical Solutions Mühendislik Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Munther Samı Bashjaweesh tarafından kuruldu.

Real Mechanical Solutions Mühendislik Limited Şirketi konusu:
MÜHENDİSLİK Şirket her türlü mühendislik plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, tadilat ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü makina mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, -Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik hizmetlerini vermek...