29 / 04 / 2024

Real Merter satılık daire

Real Merter satılık daire

Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün.

Real Merter'de 0.70 faizle 120 ay vade!

Real Merter Konsorsiyumu ortağı Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, ''Projemizde 120 aya kadar vade ve 0.70'den başlayan faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün''dedi.

Real Merter'de yüzde 50 peşinatta kalanı taksitli ödemelerle!

10 katlı 3 blok halinde inşa edilen projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. 2017 yılının ilk çeyreğinde teslimlerin gerçekleşmesi öngörülen projede satış süreci devam ediyor.

Real Merter'de metrekare fiyatı 4 bin 677 TL!

Tekstil dünyasının kalbinin attığı Merter'e ihtisas çarşısı geliyor. Türkiye'yi 'Toptan Tekstil AVM' konsepti ile tanıştıracak olan Real Merter toplam 130 milyon TL'lik yatırımla 2017 yılında hayata geçecek.

Real Merter ödeme koşulları!

Toplam 248 adet daire ve 148 adet dükkanlardan oluşan proje İstanbul Güngören' de yükseliyor. Real Merter ödeme koşulları kapsamında banka kredisine uygun vadelendirme sağlanıyor.

Real Merter fiyat listesi!

Real Merter fiyat listesi kapsamında daireler 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 10 katlı 3 bloktan meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Real Merter Güngören satışta!

10 katlı 3 blok halinde yükselen Real Merter projesi satışa çıktı, fiyatların 300 bin TL'den başladığı projede 248 adet konut ve 157 adet ticari birim yer alıyor.

Güngören Real Merter nerede?

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile hayata geçirilen Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Peki Güngören Real Merter nerede?

Güngören Real Merter satılık!

Güngören Real Merter satılık konut ve dükkanlardan oluşuyor. Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında hayata geçirilecek proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile inşa edilecek.

Güngören Real Merter satış ofisi!

Güngören Real Merter satış ofisi iletişim numarası 0212 416 90 40 olarak belirlendi. Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanı başında inşa edilecek proje konut ve dükkanlardan oluşuyor.

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Real Merter Rezidans Güngören satılık!

Real Merter Rezidans Güngören satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlayarak değişiyor. Real Merter Rezidans Güngören'de daireler 2017'nin ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Real Merter Güngören satılık!

Konum bilgisine göre E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Real Merter Güngören satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Real Merter satılık daire fiyatları!

Real Merter satılık daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Güngören'de inşa edilen projede 248 konut ve 157 ticari ünite bulunuyor.

Real Merter satış ofisi!

Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında yükselecek olan projede daire alanları 66 metrekareden başlıyor. Real Merter satış ofisi telefon numarası 0212 416 90 40 olarak belirlendi.

Güngören Real Merter satılık daire!

Toplam 248 adet daireden meydana gelen proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Güngören Real Merter satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Güngören Real Merter satılık!

Güngören Real Merter satılık konut ve dükkanlardan oluşuyor. Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında hayata geçirilecek proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile inşa edilecek.

Merter Parima satılık ofis!

Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de hayata geçiriliyor. Merter Parima satılık ofis alanları 45 metrekare alandan başlangıç gösteriyor.

Parima Merter Ofisleri satılık!

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Parima Merter Ofisleri satılık ofislerin teslimleri 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Merter Parima Ofisleri satılık!

Merter Parima Ofisleri satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta olan proje Fer Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Parima Merter satılık!

Parima Merter satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fer Yapı Parima Merter projesi Fer Yapı tarafından Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Fer Yapı Parima Merter satılık ofis!

Merter'de E5 üzerinde yükselen proje bağımsız ünite büyüklükleri 45 metrekareden başlıyor. Proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fer Yapı Parima Merter satılık ofis sayısı 223 bağımsız üniteden meydana geliyor.

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan oluşuyor. 12 yıllık kira garantisi verilen proje İstanbul Güngören'de yer alan Merter'de yükseliyor.

Real Merter satılık daire Haberi

Real Merter satılık daire


Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faizleri düşürün çağrısından sonra başlayan kampanyalı konut ve ofis projeleri halkasına Real Merter de eklendi. 


Projede 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün. Real Merter Konsorsiyumu ortağı Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, “Devlet projeleri gibi, özel sektör projelerinde de yüzde 1’in altında faizle ve daha uzun vadeyle konut ve ofis satışının gerçek olması sevindirici. Biz de TOKI ve Emlak Konut projelerinde olduğu gibi kredi faizlerini yüzde 1’in çok altına getirdik” şeklinde konuştu. Dokumacı sözlerini şöyle sürdürdü:


“Sayın Cumhurbaşkanımız önemli bir çağrıda bulundu. Bankalara faizi indirin dedi. Bu çağrı ülkemizin şu anki...