04 / 05 / 2024

Real Platin projesi

Real Platin projesi

İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükselen proje daire alanları 41 metrekareden başlıyor. İzmir Real Platin iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 486 55 00 olarak belirlendi.

Bornova Real Platin fiyat listesi!

İzmir İl 'i Bornova İlçe'sinde yükselen proje toplam 12 bin metrekare alana yayılıyor. Bornova Real Platin fiyat listesi kapsamında daireler 250 bin TL 'den başlıyor.

İzmir Real Platin Residence'de fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

Metinler İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede toplam 111 adet daire yer alıyor. Proje İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükseliyor. İzmir Real Platin Residence'de fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor.

Real Platin projesi İzmir Bornova'da yükseliyor!

METİNLER İnşaat'ın Başkanı Mustafa Metin, Bornova'da projelendirdikleri Real Platin'in, bölgeye yüksek bir enerji getireceğini, genç bir yerleşim merkezi oluşturacaklarını dile getirdi. Proje,12 bin metrekare alana sahip...

Kıbrıs XRE Airport projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kıbrıs, Lefkoşa'da  X Real Estate Türkiye imzasıyla yükselen XRE Airport Projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor.

Platin Loca'da yaşam 2 ay sonra başlıyor! 

Platin Loca projesinde yaşam 2 ay sonra başlıyor. Peki Platin Loca projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Platin Loca projesi ile ilgili merak edilenler... 

Real Konaklar Yedikule fiyatları!

Zeytinburnu'na bağlı Yedikule'de hayata geçirilen Real Konaklar projesi dün satışa çıktı. İşte Real Konaklar Yedikule fiyatları...

Real Yedikule fiyatları!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek Real Konaklar Yedikule projesi 120 bağımsız birimden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadardan başlıyor?

15 soruda Real Konaklar Yedikule!

Lansmanı bugün yapılan ve Real Gropu imzası ile hayata geçirilen Real Konaklar Yedikule projesi "Tarihle iç içe doğanın içinde" sloganıyla tanıtıldı. Peki projenin fiyatları ne kadar, kaç konut var, ödeme planı nasıl, kat planları var mı? İşte tüm detaylar...

Real Konaklar Yedikule geliyor! Yeni proje!

Real Group, Real Konaklar Yedikule projesi için hazırlanıyor. Real Konaklar Yedikule 120 tane bağımsız birimden meydana geliyor.

Kemerburgaz Real Life Evleri fiyatları!

Kemerburgaz Real Life Evleri fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Real Life projesi Metal Konut Yapı tarafından İstanbul Kemerburgaz'da inşa ediliyor...

Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi!

2018 yılının başında konut teslimlerinin gerçekleşeceği Real Life projesi 56 daireden meydana geliyor. Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi 650 bin dolardan başlıyor. 

Fikirtepe Evinpark Rezidans Platin projesi 2018'de teslim!

Toplam 550 adet konut ve mağazalardan meydana gelen Fikirtepe Evinpark Rezidans Platin projesi 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor.

Real Merter'de her açıdan çok kar edeceksiniz!

Şehrin merkezine nefes aldıran yaşam alanları ve modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanan mühendislik anlayışıyla Real Merter, karlı bir yatırım olmanın çok ötesinde, bir prestij projesi olarak ön plana çıkıyor..

Nef Bahçelievler projesi ödeme planı!

İstanbul Bahçelievler’de ,Real Meydan AVM’nin arazisinde inşa edilen Nef Bahçelievler projesi 1.023 adet daire ve 14 dükkandan meydana geliyor. Nef Bahçelievler projesi ödeme planı...

Real Merter'de 5 yıl yüzde 0,42 faizle!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 5 yıl 0,42 faiz oranı uygulanıyor..

Real Merter'de 10 yıl 0,70 vadeyle!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 10 yıl 0,70 vade fırsatı sunuluyor..

Real Platin projesi Haberi

Real Platin projesi

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 12 bin metrekare alana yayılıyor. Proje 7 katlı tek blokta yükseliyor.


Toplam 111 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 41 metrekareden başlayıp 88 metrekareye yükseliyor. Proje İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükseliyor.


Dairelerimizin önümüzdeki ayda teslim edileceği projede ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede bahçe katı ve teraslı daire seçenekleri de bulunuyor.


Ortak alanlar arasında yüzme havuzu, otopark, yeşil alanları yer alan projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor ve 650 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


İzmir Real Platin iletişim!

Tel: 0232 486 55 00

http://metinlerinsaat.com/

Tülay...