14 / 05 / 2024

Realty-TR türkiye

Realty-TR türkiye

ABD'de büyüttü Türkiye'ye döndü 2000 yılında ABD'de başlayan ve 10 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucu doğan Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı.

QNB, Türkiye'de emlak danışmanlığı verecek!

Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin tek global markası olan ®Realty-TR, uzun yıllar süren ARGE çalışmaları sonucu kuruldu. Peki Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Türkiye’nin yenilenen deprem haritası elektronik ortamda!

Soyağacı ve mirasın ardından Türkiye’nin yenilenen deprem haritası da elektronik ortama konuldu.Oturduğu semtin deprem riskini öğrenmek isteyen vatandaşlar, “https://tdth.afad.gov.tr” adresinden sorgulama yapabilecekler.

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

Realty TR, 5 ofis daha açacak!

Fatih Elibol’un kurduğu Realty-TR hedef büyüttü. Realty TR, 2017 sonuna kadar Türkiye'de 5 ofis daha açacak...

Realty World Türkiye, Van'da ofis açtı!

Türkiye’nin en çok tercih edilen gayrimenkul franchise markası Realty World Türkiye, Van’daki ilk ofisini açarak Türkiye genelinde toplam 200’e yakın ofis sayısına ulaştı

Realty World Türkiye 10'ncu yılını kutladı!

Realty World Türkiye hem 2016 yılının en iyilerini ödüllendirdi hem de 10.yılını muhteşem bir organizasyonla kutladı…

Türkiye’de 7 milyon yapı risk altında!

Realty World Elfi Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Danışmanı Serkut İsafça yaptığı açıklamada Türkiye'de 7 milyon yapının risk altında olduğunu belirtti.

Realty TR, kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptı!

Dünyanın 50'den fazla ülkesinde gayrimenkul danışmanlığı yapan, Türk firması Realty TR, kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptı

Realty-TR Beylikdüzü'nde açılıyor!

2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra hem Türkiye'de hem de İstanbul'da büyümeye devam ediyor.

Realty-TR Kayseri'de şube açtı!

ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra Türkiye'de de büyümeye devam ediyor. Dünyada 30 dan fazla ülkede ofisleri bulunan Realty-TR, artık Kayseri'de de hizmet verecek.

Realty-TR 250 franchise ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye'de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. Realty-TR 250 franchise ofis kurmayı hedefliyor..

Realty-TR türkiye Haberi

Realty-TR türkiye

 ABD'de büyüttü Türkiye'ye döndü 2000 yılında ABD'de başlayan ve 10 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucu doğan Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı. Dünyada 27 ülkede 31 ofisi bulunan,Türkiye'de ilk olarak Marmaris şubesinin ardından Ataşehir, Bostancı, Dalaman ve Tekirdağ şubelerini açan Realty-TR 3 yılda 250 franchise vermeyi hedefliyor. Realty-TR'nin kurucusu Fatih Elibol, "Dünya üzerinde hizmet verdiğimiz her bir satıcının gayrimenkuliinü uluslararası gayrimenkul pazarına dahil ediyoruz"...