28 / 04 / 2024

Realty World Türkiye, Van'da ofis açtı!

 Realty World Türkiye, Van'da ofis açtı!

Türkiye’nin en çok tercih edilen gayrimenkul franchise markası Realty World Türkiye, Van’daki ilk ofisini açarak Türkiye genelinde toplam 200’e yakın ofis sayısına ulaştı




Türkiye’nin en çok tercih edilen gayrimenkul franchise markası Realty World Türkiye, Van’daki ilk ofisini açarak Türkiye genelinde toplam 200’e yakın ofis sayısına ulaştı


Hedefimiz Batı’dan Doğu’ya Realty World Ayrıcalığını Taşımak

Doğu Anadolu bölgesinde Iğdır, Gaziantep, Ardahan, Erzincan ve Erzurum illerinden sonra Van’da ofis açan Realty World Türkiye İcra Kurulu Üyesi Özden Efeoğlu, “2017 yılında 41 yeni ofisimiz ile yaklaşık 200 ofis sayısına ulaştık. Son 2 yıldır da özellikle Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgelerinde ofis açmaya gayret ediyoruz.” dedi. Efeoğlu, Doğu’ya önem vermelerinde, bölgedeki emlak satışlarının geçen yıla oranla artmasının ve gayrimenkul franchise yatırımlarının hız kazanmasının etkili olduğunu söyledi. 

Doğu Anadolu Bölgesi'nin büyükşehirlerinden Erzurum'da konut satışlarının düzenli olarak arttığını belirten Özden Efeoğlu, Van’da ise 2016 yılında kentsel dönüşüm ile deprem sonrası şehirleşme faaliyetlerinin şehre büyük bir ivme kazandırdığını söyledi. 


Para Kazanmak İçin Sadece “AKIL” değil, PROJE Veriyoruz

Realty World Türkiye olarak en büyük farkımız franchising sistemine dahil olur olmaz satacak portföyümüzün olması. Bugüne kadar Garanti Koza projelerinden 1 milyar TL’lik satış yaptıklarını vurgulayan Sn. Efeoğlu, “Bizi rakiplerimizden ayrıştıran en önemli fark bu. Sisteme dahil olan Realty World ofisleri projelerimizin alım – satım ve kiralamalarını yapıyor ve diğer emlakçılara göre daha fazla kazanıyorlar. Bu onları hem portföy bulma stresinden kurtarıyor, hem de kazançlarını ciddi bir oranda artırıyor” dedi. 


Balkanlarda Ağımızı Genişletiyoruz


Türkiye’nin yanı sıra KKTC ve Bulgaristan’ın da master franchise haklarını alarak bölgede büyümeyi hedeflediklerini söyleyen İcra Kurulu Üyesi Sn. Özden Efeoğlu “Bulgaristan’da Garanti Koza olarak Grand Kanyon ve Sofia Square projeleri ile bir ilke imza attık. Hem hotel, hem daire hem de rezidans konseptini Bulgaristan halkıyla buluşturduk. Tabi bu projelerin alım-satım-kiralamaları için Realty World ofislerimizi de burada konumlandırdık. Bundan sonra projelerimizin olduğu ülke ve şehirlerde Realty World olarak yer almaya devam edeceğiz” dedi. 


Dubai Cityscape Fuarı’nda En Büyük Stantla Yer Alan Türk Firmasıydık 


11- 13 Eylül tarihleri arasında Orta Doğu’nun incisi Dubai’de Cityscape Fuarı’na dünyanın en büyük gayrimenkul markaları ile birlikte Garanti Koza Holding olarak katıldık. Yatırımın 2.eldeki Amerika menşei'li güvence markası Realty World markamız da böylece ilk defa Cityscape'te yer almış oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Mehmet Özhaseki'nin de ziyaret ettiği ve bu yıl 462 m2'lik alan ile fuarın en büyük Türk katılımcısı olarak yer aldığımız stantımızda, İstanbul'da yükselmeye başlayan Swissotel Kozapark Residences ile Bulgaristan’daki projelerimiz Grand Kanyon, Swissotel Sofia ve özel yatırımcılara sunulan Sofia Square projelerimizle büyük ilgi gördük. Büyük yatırımlar için olumlu görüşmeler yapılırken, yatırımcıya özel sunduğumuz yeni projelerden de 10 kat için ön talep sözleşmesi gerçekleştirdik.




Geri Dön