21 / 05 / 2024

Realty World eğitimleri

Realty World eğitimleri

Şahap Kıvılcım, Kurumsal İletişim Yöneticisi Elif Ozansoy ve Kurumsal İş Geliştirme Yöneticisi Özden Efeoğlu ev sahipliğinde Ankara’da bulunan ofis sahiplerine ve gayrimenkul danışmanlarına başlangıç eğitimi verildi.

Koçtaş’ta Yapı Kredi World’e özel 200 TL Worldpuan Kampanyası başladı!

Koçtaş’ta başlayan kampanyada tüm ürünlerde geçerli 200 TL World puan kazanma imkanı bulunuyor.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ekaterina Orlova tarafından kuruldu.

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

ÇEDBİK Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım Eğtim 11 Kasım'da! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım (B.E.S.T) eğitimleri devam ediyor. ÇEDBİK B.E.S.T eğitimi 11 Kasım'da. 

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

ÇEİS’te 'Dijital Eğitim' dönemi!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), sektördeki işgücü niteliğini artırmak amacıyla düzenlediği eğitimleri Covid-19 salgını döneminde dijitale taşıdı. 

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği eğitimleri başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği'nin içeriğinin anlatıldığı uzaktan eğitimlerinin başladığını duyurdu.

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlıyor!

Amazon, TOBB ve Boğaziçi Üniversitesi, Türk KOBİ'lerinin e-ticaretle ihracat yapmasını sağlamak amacıyla Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlatıyor.

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M.F. Mohamed Seifelnasr, M.S.S. Mahmoud Mohamed Ramy Mamdoh H. Alkateb ve Samer Rabah ortaklığında kuruldu.

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

Realty World eğitimleri Haberi

Realty World eğitimleri

Realty World Türkiye Koordinatörü Şahap Kıvılcım, Kurumsal İletişim Yöneticisi Elif Ozansoy ve Kurumsal İş Geliştirme Yöneticisi Özden Efeoğlu ev sahipliğinde Ankara’da bulunan ofis sahiplerine ve gayrimenkul danışmanlarına başlangıç eğitimi verildi. 


M.Erdoğan Parlakoğlu yönetiminde verilen, 40 kişilik katılımın olduğu ve 3 gün sürecek eğitimde “Neden emlak sektörü,  satış stratejileri ve motivasyon” konuları işlenmektedir. 

Realty World Türkiye Koordinatörü Şahap Kıvılcım; “Doğru Danışman Fark Yaratır sloganıyla yaptığımız eğitimlerimiz 2015 yılında da tüm hızıyla devam edecektir. Amacımız yaptığımız eğitimlerle kurumsallığımızı ön plana çıkartarak müşteri memnuniyetini arttırmaktır.”...