28 / 04 / 2024

Rebuplika

Rebuplika

Üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacı gayrimenkul yatırımcılarına ilham verdi, öğrenci apart otelleri açılmaya başladı. Serdar Bilgili ve ortakları üçüncü otellerini Florya'da açmaya hazırlanırken, Erkut Yücaoğlu da bu alana yatırım yapacak...

Lüks öğrenci yurdunda 1200 euroluk odalar hızla tükendi!

Rebuplika Academic Aparts lüks öğrenci yurtlarında en ucuz oda fiyatları aylık 599 Euro'dan başlayıp 1200 Euro'ya kadar yükseliyor. İstanbul'da faaliyet gösteren lüks öğrenci yurdunda en pahalı odalar hızla tükendi..

Rebuplika Academic Aparts kısa dönem konaklama çözümleri sunuyor!

Türkiye'nin ilk yeni nesil üniversiteli yaşam alanı projesi olan ve BLG Capital tarafından hayata geçirilen 'Rebuplika Academic Aparts' üniversite öğrencilerine, akademisyenlere ve iş hayatına yeni atılan gençlere kısa ve uzun dönem konaklama çözümleri su

Rebuplika Haberi

Rebuplika



Üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacı gayrimenkul yatırımcılarına ilham verdi, öğrenci apart otelleri açılmaya başladı. Serdar Bilgili ve ortakları üçüncü otellerini Florya'da açmaya hazırlanırken, Erkut Yücaoğlu da bu alana yatırım yapacak. 



TÜRKİYE'DEKİ 170 üniversitede 4.5 milyon öğrenci yüksek öğrenim görüyor. Türkiye'deki yurtların kapasitesi ve sunduğu konfor yetersiz olunca aileler üniversite öğrenimi gören çocukları için farklı arayışlara yöneliyor. Birçoğu ev kiralayarak sorunu çözerken, ekonomik durumu uygun olan bazı aileler de çocuklarına markalı projelerden stüdyo tipi ya da 1 +0 ev alıyorlar. Son yıllarda üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını çözmek için yeni bir konsept dc geliştirildi, öğrenci apartı, öğrenci rezidansı gibi isimlerle lanse edilen bu konseptte öğrenciler ev konforunda otel hizmeti alıyor. 


Bu konseptin ilk örnekleri üç dört yıl önce İstanbul'da vakıf üniversitelerine yakın semtlerde görüldü....