27 / 07 / 2024

REC Teknik yapıları

REC Teknik yapıları

Ticari gayrimenkul firmalarına teknik danışmanlık veren Alman REC Experts GmbH, Multi'nin Türkiye'deki 11 alışveriş merkezinin teknik danışmanlığını aldı.

Teknik Yapı Divan Residence'ta peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı!

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Divan Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Divan Residence'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Divan Residence projesi ile ilgili ayrıntılar...

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Seka Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seka Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Sait Kılıç tarafından kuruldu.

Teknik Yapı'dan döviz bozduran vatandaşa konut alımında kolaylık!

Teknik Yapı, 2021 yılı destek kampanyaları kapsamında döviz bozduran vatandaşlar için İstanbul'dan konut alan vatandaşlara kur farkı konusunda kolaylık sağlanacağını açıkladı. 

Uzay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Gültekin ve Sabit Hacılarlı ortaklığında kuruldu.

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Volkan Kaplan tarafından kuruldu.

Yapıların depreme dayanıklılığı mikrodalgayla ölçülecek!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve HAVELSAN, yapıların depreme dayanıklılığının ölçümüne yönelik olarak yeni çözüm geliştirilmesi amacıyla güçlerini birleştiriyor.

Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek!

Bursa Teknik Üniversitesi'nde (BTÜ), ahşap konut sistemleri ve hesaplama yöntemlerini içeren bir seminer düzenlendi. AHŞAPDER Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kalafat, “Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek” dedi…

Betonarme yapılar ne kadar güvenli?

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi işbirliğiyle Sarıyer’de ‘Betonarme Yapılar Semineri’ düzenlendi...

Sezen Aksu Teknik Yapı'ya tazminat davası açtı!

Sezen Aksu bir şarkısının reklam için habersiz kullandıkları iddiasıyla  Teknik Yapı Holding A.Ş. ile Teknik Yapı ve Teknik Yapılar Sanayi  şirketine 55 bin TL'lik tazminat davası açtı. 

Teknik Yapı Yücel Park ön satışta!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinde ön satışlar başladı. Teknik Yapı Yücel Park'ta 299 bin TL'den başlayan fiyat avantajı sunuluyor. 

Emka Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emka Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Çağlar tarafından kuruldu.

Teknik Yapı 4 projesiyle Katar'da boy gösterdi!

17 Ocak'ta kapılarını açan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Expo Turkey by Qatar Fuarı çıkarma yaptı. Teknik Yapı, fuarda 4 dev projesiyle fuarda boy gösterdi...

REC Teknik yapıları Haberi

REC Teknik yapıları

Söz konusu alışveriş merkezleri arasında Forum İstanbul, Marmara Forum, Forum Ankara ve Gordion var. Multi'nin AVM'leriyle birlikte REC'in teknik kontrolünü üstlendiği alışveriş merkezlerinin toplam alanı da yaklaşık 1.5 milyon metrekareye ulaşmış oldu. 



REC Experts'in Genel Müdürü Tarkan Barin, "Multi'nin bize teknik kontrol işini vermesinden dolayı çok mutluyuz. Teknik uzmanlığımız ve ülkenin yerel özelliklerini bilmemizden dolayı iyi bir denge oluşturuldu"...