30 / 04 / 2024

Recep Akdağ Erzurum kentsel dönüşüm

Recep Akdağ Erzurum kentsel dönüşüm

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Akdağ, Erzurum’daki kentsel dönüşüm çalışmasını çok önemsediğini ifade etti.

Eski Bakan Akdağ: ‘Kentsel dönüşümde mevzuatlar daha katı olmalı’

Kocaeli’nde Afet Yönetimi ve Afet Zamanlarında Sağlık Hizmetleri Kongresi’ne katılan Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Mevcut mevzuat kentsel dönüşümle alakalı insanlara bazı haklar veriyor. Bu konudaki mevzuatın çok daha katı olması gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

6 soruda TOKİ Erzurum Sosyal Konut Projesi 2022! Erzurum ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son olarak vatandaşlara müjdelediği TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili ayrıntılar henüz açıklandı. Peki TOKİ Erzurum 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

Erzurum'a 3 bin 532 konut yeni konut müjdesi!

Erzurum projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplam yatırım değeri 1,5 milyar TL'ye ulaşan toplam 3 bin 532 konutun inşasına sosyal bölümleriyle beraber sürdürdüklerini söyledi.

Erzurum'a 10 yeni millet bahçesi müjdesi!

n Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum yatırımları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ""Erzurum'da toplam alanı 337 bin metrekare olan 10 millet bahçesi projemiz var." dedi.

Recep Akdağ: Şehir hastanelerini yeni bir finansman modeliyle yaptık!

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada  "Şehir hastaneleri yapımında yatırımcı firmalara hasta garantisi verildiğine ilişkin iddialar doğru değil. Yüklenici firma ile idare arasında böyle bir sözleşme yok." diye konuştu.

Erzurum'da hayata geçirilecek ikinci tıp fakültesi için ilk adım atıldı!

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, fakültenin kurulması çalışmaları kapsamında Erzurum Şehir Hastanesi'nde incelemeler yaptı.

Erzurum 2. OSB'de yer tahsisi yapıldı!

AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemeler gerçekleştirdi. Yer tahsisinin yapıldığı bölgede 1000 kalifiye personel istihdam edecek.

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Erzurum'a şehir hastanesi müjdesi!

Erzurum mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Müjdeyi veriyorum. 1200 yataklı Erzurum şehir hastanesini de kuruyoruz'' dedi.

Erzurum'da emeklilere 5 bin konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada emekliler için 5 bin konut müjdesi verdi. 

Erzurum Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, inşaat çalışmaları hızla devam eden Erzurum Şehir Hastanesinin yıl sonunda kısmen hizmete gireceğini dile getirdi. 

TOKİ'den Erzurum'a 10 bin konut!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla, Erzurum'da 10 bin konut hayata geçirdiklerini söyledi.

Tsunami riskine yönelik tedbirler geliyor!

Japonya temasları çerçevesinde 2011 yılında deprem ve tsunami felaketinin vurduğu Sendai kentinde meydana gelen hasar ve şehirdeki yeniden yapılandırma projeleri inceleyen Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, tsunami riskine yönelik tedbir alacaklarını açıkladı..

Recep Akdağ Erzurum kentsel dönüşüm Haberi

Recep Akdağ Erzurum kentsel dönüşüm

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Erzurum’a gelen Bakan Akdağ’ı kentte ağırlamanın mutluluk verici olduğunu hatırlatan Başkan Sekmen, “Bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı size teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Başkan Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu şehrin bir evladı olarak sağlıkta ülkemize dünya çapında övünülecek hizmetler yaptınız. İnşallah bundan sonra da farklı bir konuma taşıyacaksınız. Mutluluğumuzu kelimelerle ifade etmemiz mümkün değil. Halkımızın da ne kadar mutlu olduğunu görüyoruz. Sizin tekrar bakanlığa dönmeniz Erzurumlularda hatta diğer vatandaşlarımızda da çok büyük bir teveccüh uyandırdı. Allah yolunuzu açık etsin. Hizmetlerinizi daim eylesin. Sizinle beraber bir projemiz vardı. Bu projeyi unutmadık. Bu projeyi mutlaka yine sizin koordinatörlüğünüzde başlatmamız gerektiğini ifade ediyorum....