15 / 05 / 2024

recep ali yeşil vefat etti

recep ali yeşil vefat etti

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'in amcası Recep Ali Yeşil vefat etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi. 

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi kuruldu!    

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdala Taha A. Mohamed Wahdan, Ali Gasim Ali Elyaharri ve Yaser A. Nasser Gümaan ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeşil bir dünya için tüm vatandaşları duyarlı olmaya çağırıyorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dünya Çevre Günü mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyorum, ifadelerine yer verdi. 

İstanbul'a 30 yeşil alan ve 5 büyük millet bahçesi geliyor!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim beyannamesinde önemli kalkınma projelerine de yer verildi. AK Parti'nin kalkınma projelerinde "İstanbul’da 30 Yeşil Alan ve Beş Büyük Millet Bahçesi Projesi" de yer alıyor....

Yeşil Yurt İnşaat'tan dolar bozdurana indirim!

Yeşilyurt Belediyesi iştirakı olan Yeşil Yurt İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı sonrası dövizini bozduran vatandaşlara devam etmekte olan Yeşil İnci Evleri ile Yeşil Köy Konutlarında indirim kampanyası başlattı.

'Yeşil alanların imarı halka sorulsun'

CHP'den büyük şehirler basta olmak üzere bütün yeşil alanların geleceğini belirleyebilecek bir adım geldi. CHP Milletvekilleri Eren Erdem ve Ali Seker, yeşil ve ortak kullanım alanlarının imara açılması için, önce halk oylaması şartı öngören bir kanun tek

Erzurum, Yeşil Yakutiye Projesi'yle dönüşüyor!

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "Erzurum'u yıkarak ruhuna uygun konuma taşımak, çağdaş yapıya kavuşturmak zorundayız. Yeşil Yakutiye Projesi, bizim için bir ilk örnektir'' dedi.

Ali Yeşil kimdir?

Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu. Peki, Ali Yeşil kimdir? Ali Yeşil bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Yeşil, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Ali Yeşil, Asya Termal Tesisleri'ni satın aldı!

Bir dönem Bank Asya'ya ait olan ve AK Parti'nin Kızılcahamam kamplarını düzenlediği Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu.

Yeşil Bursa için Doğu Atıksu Arıtma Tesisi’ne atık su aktarımları sağlanıyor!

‘Daha yaşanabilir, daha sağlıklı ve daha yeşil Bursa’ hedefiyle çevre konusunda hizmetlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İsmetiye ve Demirtaş'ta atık suların Doğu Atıksu Arıtma Tesisi’ne aktarımının sağlandığını söyledi.

Recep Gürkan Edirne'de yeşil alanın bozulmasına tepki gösterdi!

Edirne'de resmi olmayan sonuçlara göre seçmenlerin yüzde 36,86 oyunu alarak Edirne Belediye Başkanı seçilen CHP’li Recep Gürkan, yeşil alanın bozulmasına tepki gösteren mahalle halkına destek vererek yıkım için gelen kepçenin önüne oturdu...

Kızılırmak Yeşil Vadi projesi 8 aya kadar tamamlanıyor!

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Yeşil Vadi projesi ile ilgili önemli bir noktaya geldiklerini, imar uygulamalarını ve planlarını yaptıklarını belirtti. Projenin 8 aya kadar tamamlanması bekleniyor..

Satın aldığı evin arazisi yeşil alan ilan edildi!

Isparta'da 50 bin liraya satın alınan evin arazisi 1 yıl sonra yeşil alan ilan edildi. 79 lira değer biçilen evin sahibi Ali Akkaya, "AİHM'ye gideceğim" dedi

recep ali yeşil vefat etti Haberi

recep ali yeşil vefat etti



Yeşil ailesinin değerli büyüğü, Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'in amcası Yeşil Kundura, Yeşil Deri ve Ayaks Şirketlerinin kurucusu Recep Ali Yeşil vefat...