18 / 05 / 2024

recep altepe binalarımızı yenileyelim seferberliği

recep altepe binalarımızı yenileyelim seferberliği

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 750 bin bina stokunun yenilenmesi gerektiğine dikkat çekerek, "binalarımızı yenileyelim seferberliği" başlattı. Altepe, depremin yıl dönümü nedeniyle gazetelere ilan vererek halkın dikkatini çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması:  Memurlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan memur maaşları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Erdoğan: ''Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'nde ekonomiye yönelik açıklamalarda bulunarak vatandaşlara ''Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var.'' diyerek müjdeli haberler verdi.

Binalarımızı depreme karşı nasıl koruruz?

TİS Teknolojik İzolatör Sistemleri Genel Müdürü Uğurcan Özçamur ‘deprem yalıtımı ve teknolojileri’ ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Turgut Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında 'Bina Kimlik Belgesi' uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan: Yüksek faize yatırımcımızı ezdirmemeliyiz!

Faizin yatırım ve istihdamı olumsuz etkilediğine işaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüksek faizin nelere mal olduğu ortada. Yüksek faize yatırımcımızı ezdirmememiz lazım" dedi.

Murat Kurum: Riskli binaların tespitlerini yaptıralım ve oturmayalım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de yaptığı konuşmada "Tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Riskli binalarımızın tespitlerini yaptıralım, riskli binalarda oturmayalım" çağrısında bulundu.

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek!

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

Deprem bizi beklemiyor, afetlere hazırlık çalışmalarımızı hızlandırmalıyız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Okullardan Yarınlara” programında konuştu. Erdoğan, "Deprem bizi beklemiyor, afetlere hazırlık çalışmalarımızı hızlandırmalıyız. Vatandaşlarımızdan depreme dayanıksız yapıları dönüştürülmesi noktasında bize yardımcı olmalarını istiyoruz" dedi...

Süleyman Soylu: Van'da yıkılan binalarımız var!

İran'da meydana gelen 5.9 şiddetindeki deprem Van'da hissedildi.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,"Başkale bölgesinde 4 köyümüzü etkileyen depremden sonra yıkılan binalarımız oldu." dedi...

Binalar sağlam olursa, deprem yıkım olmaktan çıkar!

İçişleri Bakanı Soylu, "Binalarımız sağlam olursa, kurumlarımız depreme karşı hazırlıklı olursa, müdahale ekiplerimiz hazırlıklı olursa, deprem dediğimiz hadise, bir yıkım olmaktan çıkar, bir doğa olayı olarak kalır" dedi...

Tek bir vatandaşımız riskli binada oturmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, illere, üç ay içinde riskli binaların tespit edilmesine ilişkin genelge gönderdiklerini söyleyerek "Tek bir vatandaşımız riskli binada oturmayacak." dedi. 

recep altepe binalarımızı yenileyelim seferberliği Haberi

recep altepe binalarımızı yenileyelim seferberliği

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 750 bin bina stokunun yenilenmesi gerektiğine dikkat çekerek, "binalarımızı yenileyelim seferberliği" başlattı. 


Ağustos Körfez Depremi, 16. yıl döneminde acıları yeniden tazeledi. Depremin yıldönümünde, tehlmeyi işaret eden pek çok açıklama yapılmasına rağmen, ertesi gün bütün uyarılar unutuldu. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentteki riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak geniş ve halk arasında büyük ilgi toplayan yeni bir kentsel dönüşüm seferberliği başlattı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, depremin yıl dönümü nedeniyle gazetelere ilan vererek halkın dikkatini çekti. 

"17 ağustos depreminin ardından 16 yıl geçti. Arkasından İzmit Depremi ve Van Depremine şahit olduk ülkece. Her deprem, arama kurtarma ekiplerinin "sesimi duyan var mı?"sözleriyle hafızalarımıza kazındı. Acıyla kavrulduk, yaraları sarmaya çalıştık, ülkece yas içinde nefes aldık. 

Her deprem sonrası her aile, "deprem öldürmez bina...