04 / 05 / 2024

Recep Aslıyüksek

Recep Aslıyüksek

Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Aslıyüksek, Yusuf Aslıyüksek tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Gaziosmanpaşa, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

SRY Yapı Limited Şirketi kuruldu!

SRY Yapı Limited Şirketi, Recep Aslıyüksek, Sebahattin Uluğ tarafından 8 milyon TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

Yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir?

En temel yatırımlardan biri gayrimenkul almak. Ancak birçok kişi oturmak için ev alırken bunun aslında bir yatırım olduğu göz ardı ederek duygusal kararlar alıyor. Peki yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir? İşte detaylar...

Recep Tayyip Erdoğan: Yüksek faize yatırımcımızı ezdirmemeliyiz!

Faizin yatırım ve istihdamı olumsuz etkilediğine işaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüksek faizin nelere mal olduğu ortada. Yüksek faize yatırımcımızı ezdirmememiz lazım" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haiti ve Türkiye'nin inşaatta iş birliği potansiyeli yüksek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haiti Cumhurbaşkanı Jovenel Moise ile telefonla konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haiti ve Türkiye'nin inşaatta iş birliği potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi.

Sivas'a yüksek hızlı tren müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sivas Kongresi'nin 100. Yılı sebebiyle Sivas'a gitti. Sivas'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ramazan ayına kadar yüksek hızlı trenimizi inşallah Sivas'a vardıracağız" dedi. 

Yüksek kira perakendeciyi yurt dışına yönlendirdi!

Aslında perakendeciler uzun süredir yurt dışında yatırım yapıyor. Ancak iç pazardaki daralma, AVM yatırımcılarının azalması, üstelik kiraların yüksek olması dışarıdaki arayışı artırdı. Kurdaki hareketlilik de cabası. Perakendeciler 2019'da yurt dışında kazanacak.

İnşaat Yüksek Mühendisi Recep Üstüner vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Recep Üstüner vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Antalya'ya 3 yılda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gelecek 3 yıl içinde de il genelinde toplamda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdunu Antalya'ya kazandıracaklarını söyledi.

Türkiye'nin yeni deprem haritası Yüksek Kurul'da!

Türkiye 'nin yeni deprem haritası bugün Yüksek Kurul'da görüşülecek. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ," Türkiye Deprem Haritamızı kurula takdim edeceğiz ve kurulun da görüşlerini alarak deprem haritası ve yeni deprem yönetmeliğinin Türkiye'de kullanılmasına geçeceğiz" 

Trabzon'da yüksek yapılaşmalar azaltılacak!

Trabzon'da yüksek katlarla ilgili olarak sert tahliller yapan ve Meclis toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki sözlerini dinleten Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na destek geldi.

Ankara İstanbul Yüksek Hızlı Tren açılışına son çağrı!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Ankara - İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesinin açılış töreninin Pendik Tren İstasyonu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştireceğini duyurarak çağrıda bulundu...

Mehmet Şimşek: Türkiye'de vergi yükü yüksek değil!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, " Türkiye' de vergi yükü yüksek değil. Aslında vergi oranlarını artırmadık, tam aksine vergi oranları düşürdük. Vergiyi tabana yayıyoruz " dedi.

Ali Aslıyüksek: İnşaat mühendisleri tek hedef para kazanmak olduğu için mesleğini yapamıyor!

Rize İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aslıyüksek, "İnşaat mühendisine yakışır biçimde hareket etmiyoruz. Tek hedef para kazanmak olduğu için mesleğimizi yapmıyoruz, yapamıyoruz." dedi...

Recep Aslıyüksek Haberi

Recep Aslıyüksek

Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Aslıyüksek, Yusuf Aslıyüksek tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu. 


Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.


Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, Mustafa Yeşil Caddesi,...