06 / 05 / 2024

Recep Çebi özgeçmiş

Recep Çebi özgeçmiş

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi kimdir? Recep Çebi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Recep Çebi, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Recep Çebi...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı? Hükümetten açıklama! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından emekli maaşlarındaki ek artış için çalışma sürdürülüyor. Peki Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti: SSK, Bağ-kur emeklisine ek zam geldi mi?

Emekli maaş zamları temmuz ayında belli oldu. Ancak SGK emeklilerinin büyük bir bölümü kök maaş detayına takıldıkları için emekli maaşlarında artış olmadı. Tepkiler üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maaşlarda iyileştirme yapılacağını açıkladı. Peki, maaşlara ek zam geldi mi? İşte detaylar..

Ücretsiz doğalgaz kampanyası hangi ay bitecek? Yeni ay faturaları 0 TL mi olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgaz faturalarına ilişkin yaptığı açıklama gündemde büyük yankı uyandırdı. Peki, Ücretsiz doğalgaz kampanyası hangi ay bitecek? Yeni ay faturaları 0 TL mi olacak? İşte detaylar...

Doğalgaz hangi ay bedava olacak? Bu ay doğalgaz faturası gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın ücretsiz olacağını açıklamasından sonra vatandaşlar "Doğalgaz hangi ay bedava olacak? Bu ay doğalgaz faturası gelecek mi?" sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL yapılacağını duyurdu. Bunun ardından sosyal yardımlara zam yapılıp yapılmayacağı gündem oldu. Peki sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı ne kadar? 

Memurlara ilave zam gelecek mi? Asgari ücrete ek zam gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında en düşük emekli maaşının 7.500 TL'ye yükselttiklerini duyurduktan sonra vatandaşın aklına, Memurlara ilave zam gelecek mi? Asgari ücrete ek zam gelecek mi? sorularının cevapları takıldı. İşte o soruların cevapları..

Memur maaşlarına yeni zam geldi mi? En düşük memur ve memur emeklisi maaşı artacak mı? Memurlar şimdi bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7500 liraya yükseltildiğini açıkladı. Peki memur maaşlarına yeni zam geldi mi? En düşük memur ve memur emeklisi maaşı artacak mı? Memurlar şimdi bakın!

Asgari ücrette yeni gelişme! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İşte son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı şekilde gerçekleşen görüşme sonrası konuşan Atalay, "Asgari ücretle ilgili bir şey gündeme geldi mi?" sorusuna da cevap verdi.

Emlak vergisi borçları silinecek mi? Emlak vergisine af mı geldi? İşte emlak vergisinde son dakika gelişmesi!

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırmasında detayları açıklamasının ardından, vatandaşlar emlak vergisi borçlarının silinip silinmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki emlak vergisi borcu olan vatandaşın borçları silindi mi, emlak ve

Asgari ücretteki artış borsadaki şirketleri etkileyecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan asgari ücretle ilgili yeni bir soru gündeme geldi: 8 bin 506 TL’lik bu rakam, borsadaki şirketleri etkiler mi?

Re Mi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Re Mi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Miran tarafından kuruldu.

Asgari ücrete AGİ dahil mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan asgari ücretin hemen ardından vatandaşlar asgari ücrete AGİ dahil mi, içinde mi? sorusunun cevabını araştırmaya başladı...

Recep Çebi özgeçmiş Haberi

Recep Çebi özgeçmiş

Recep Çebi kimdir?

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, 1965 yılında Araklı Yolgören mahallesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Araklı’da tamamladı.


Profesyonel iş hayatına 14 yaşında Araklı’da Atacan eczanesinde başladı. Siyasete ilgisi de bu dönemlerde başladı ve Özal’lı yılların Anavatan Partisinde Gençlik Kolları başkanlığı ve ilçe başkanlığı yaptı.


Siyasi hayatının temellerini bu dönemlerde atan Recep ÇEBİ, eczanede çalıştığı yıllar boyunca vatandaşla olan yakın diyaloğu sayesinde çok tanındı ve çok sevildi.


2004 yerel seçimlerinde Anavatan Partisinden  Araklı İl Genel Meclisi üyesi olarak yerel parlamentoda görev aldı.


Deneyim ve tecrübelerini burada pekiştiren, bu yolda 28 yıl çalışan Başkanımız, 29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde Ak Parti Teşkilatının ve halkın yoğun teveccühüyle Araklı Belediye Başkanı olarak adaylığını koydu ve Belediye Başkanlığına seçildi.


Recep ÇEBİ evli ve bir kız, üç...