17 / 05 / 2024

Asgari ücrete AGİ dahil mi?

Asgari ücrete AGİ dahil mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan asgari ücretin hemen ardından vatandaşlar asgari ücrete AGİ dahil mi, içinde mi? sorusunun cevabını araştırmaya başladı...



Asgari ücrete AGİ dahil mi, içinde mi? Asgari ücret 4.250 liraya  AGİ hariç mi, dahil mi? Sorularının cevapları milyonlarca vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı.

A Haber'de yer alan habere göre; merakla beklenen 2022 asgari ücretin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından gözler AGİ rakamlarına çevrildi. Asgari ücrete AGİ dahil mi, içinde mi?  AGİ ne kadar oldu? İşte merak edilenler...

Asgari ücrete AGİ dahil mi?

ASGARİ ÜCRETE AGİ DAHİL Mİ, İÇİNDE Mİ?

2022 yılı için asgari ücret 4 bin 250 TL olarak belirlendi. Bu sayı çocuk sayısı arttıkça yükselecektir.  Artış son 50 yılın en yüksek seviyesi. Artış yüzde 50'nin üzerinde gerçekleşti.  AGİ açıklanan rakama dahil değildir.

Asgari ücrete AGİ dahil mi?

AGİ NE KADAR OLDU?

AGİ 2022 yılında bekar biri için 402 lira oldu. Evli eşi çalışmayan ve çocuksuz biri için AGİ 481,5 lira, evli eşi çalışmayan ve 1 çocuklu biri için AGİ 543 lira oldu. 

Her ay en az 361 lira ödeme! Herkes alabilecek!

 

2021 yılında AGİ ne kadar olacak?

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön