21 / 05 / 2024

Recep Kızılcık kim

Recep Kızılcık kim

Ahmet Alp Kızılcık ve Zeynep Alara Kızılcık'ın babası, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık vefat etti. Cenaze bugün ikindi namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecek..

Maki Demir Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Maki Demir Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Kır tarafından kuruldu.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir merkezleri gibi köylerimizi de 1 yıl içinde ayağa kaldıracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şehir merkezleri gibi köylerin de 1 yıl içinde ayağa kaldırılacağız'' diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Armut 4 Elma 4 Kızılcık 20 TL! Bursa Hali’nde sebze ve meyve ne kadar? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 7 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadar, kaç TL? Bursa Hali'nde hangi sebzeler var? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'nde ekonomiye yönelik açıklamalarda bulunarak vatandaşlara ''Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var.'' diyerek müjdeli haberler verdi.

Kim Kardashian’a 1,2 milyon dolarlık kripto para cezası!

ABD'li ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian kripto reklamı yüzünden "kripto parayı övmek" suçundan 1,2 milyon dolarlık para cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

LC Waikiki'de kaçılmayacak yüzde 30'luk indirim! 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Evet yanlış duymadınız. LC Waikiki'de yüzlerce ürün yüzde 30'luk bir indirime girdi. Sizin çocuk kıyafetleri genç, erkek ve kadın pijamalarından sweatshirtlerden pantolonlara kadar birçok üründe indirimler başladı.

TEV’den öğrencilere karşılıksız burs! Peki kim ne kadar alacak? İşte 21 Eylül 2022 itibariyle TEV burs miktarları

Okullar açıldı. Kitap, kırtasiye, gıda, barınma derken ihtiyaçlar dağ gibi arttı. Kurulduğu 1967 yılında 119 öğrenciye burs veren TEV bugün 269 bin mesleki öğretim, üniversite yüksek lisans, doktora ve üstün başarı bursu veriyor. Peki burs miktarları ve şartları neler? İşte yanıtı

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Alışveriş mağduriyetlerinin çözümü artık e-Devlet’te! Sakız bile alsanız başvurun! İşte adım adım yol haritası

Online alışverişin elimiz ayağımız olduğu bugünlerde ayıplı mal ya da yanlış ürün için tüketiciler e – Devlet üzerinden 10 dakikalık bir işlem ile şikayette bulunabiliyor. Sakın, “Kim uğraşacak?” demeyin! İşte detaylar…

Recep Kızılcık kim Haberi

Recep Kızılcık kim
Ahmet Alp Kızılcık ve Zeynep Alara Kızılcık'ın babası, Sema Kızılcık'ın eşi, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık hayatını kaybetti. Cenaze bugün ikindi namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılacak ve Karacaahmet Mezarlığı'na...