05 / 05 / 2024

Recep Tanrıverdi özgeçmiş

Recep Tanrıverdi özgeçmiş

Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi kimdir? Tanrıverdi, 3 Kasım 2013’teki Fenerbahçe Kongresi’nde başkan seçilen Aziz Yıldırım’a rakip olan Mehmet Ali Aydınlar’ın listesinde de yer almıştı...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tanrıverdi ve Vahit Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Zoe Group Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Zoe Group Yapı Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 134 milyon 28 bin 949,37 TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Ayşe Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' dedi, tarih verdi!

Altın fiyatları, bayramın bitmesiyle birlikte yatay seyrediyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, yatırımcılar ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' diyerek tarih verdi. 

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıtanır tarafından kuruldu.

Çeyrek mi yoksa Cumhuriyet altını mı almalıyım? İslam Memiş az önce net yanıtı verdi! Hiç biri değil onu alın

Altın yorumları ile piyasalarda adını sıkça duymaya alıştığımız Altın piyasası uzmanı İslam Memiş ''Çeyrek mi yoksa Cumhuriyet altını mı almalıyım?'' sorusuna net yanıtı verdi. Hiç biri değil onu alın...

Asgari ücrette yeni gelişme! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İşte son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı şekilde gerçekleşen görüşme sonrası konuşan Atalay, "Asgari ücretle ilgili bir şey gündeme geldi mi?" sorusuna da cevap verdi.

Xiaomi Mi 11T Pro'nun fiyatı MediaMarkt'ta birden düştü! 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler teknoloji marketlerinden MediaMarkt, son dakika müjdesini verdi! Xiaomi Mi 11T Pro'nun fiyatını indirim yaptı. İşte 26 Şubat 2023 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

Xiaomi Mi 11T Pro'nun fiyatı MediaMarkt'ta şaak diye düştü! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler teknoloji marketlerinden MediaMarkt, son dakika müjdesini verdi! Xiaomi Mi 11T Pro'nun fiyatını indirim yaptı. İşte 18 Şubat 2023 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

Ev sahibi kiraya verdiği evi kontrol edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracıların kanunen belirlenmiş bazı hakları bulunmaktadır. Peki “Ev sahibi kiraya verdiği evi kontrol edebilir mi?” İşte detaylar!

Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın fiyatları yılın son günlerinde yükselmeye devam ederken, ''Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Barış Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Recep Tanrıverdi özgeçmiş Haberi

Recep Tanrıverdi özgeçmiş

Recep Tanrıverdi kimdir?

Recep Tanrıverdi, Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı. 3 Kasım 2013’teki Fenerbahçe Kongresi’nde başkan seçilen Aziz Yıldırım’a rakip olan Mehmet Ali Aydınlar’ın listesinde de yer alan Recep Tanrıverdi, aynı zamanda Shangri-La Bosphorus Oteli’nin patronu.


Ev tekstili üzerine faaliyet gösteren Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi’nin adı son dönemde otel yatırımlarıyla gündeme geldi. 


Açılış haftasında Başbakan Erdoğan’ı üç gün arayla iki kez ağırlayarak dikkatleri üzerine çeken Shangri-La Bosphorus Oteli’nin patronu Tanrıverdi, aslen tekstilci bir aileden geliyor.


Her iki dedesinin de Samsun Çarşamba’da manifaturacılıkla uğraştığını söyleyen Tanrıverdi, Milliyet Gazetesi’nde 16 Mayıs 2013 tarihinde yayınlanan Eylem Türk’e holding kuruluş öyküsünü şöyle anlatıyor: 


“İşler büyüyünce Çarşamba’dan Samsun’a göçtük. 1966 yılında da İstanbul’a geldik. Burada alışveriş yaptığımız bir firmada tezgâhtarlık yapmaya başladım ve işi öğrendim. 1969...