28 / 04 / 2024

RECEXPO Fuarı

RECEXPO Fuarı

Kuzu Grup’un Ataköy’de denize sıfır bir konumda inşa ettiği SeaPearl Ataköy projesi, 17-19 Aralık’ta Bakü Expo Center’da gerçekleşecek RECEXPO Fuarı’nda tanıtılacak.

Azerbaycanlı 645 yatırımcı Türkiye'den ev aldı!

Türk gayrimenkul şirketleri rotayı Azerbaycan'a kırdı. Bu yıl ilk kez Bakü'de düzenlenen RecExpo'ya 38 şirket çıkarma yaptı. Azeriler, fuardaki Türk stantlarına büyük ilgi gösterdi.

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

RECEXPO 2018 kapılarını açtı!

Bakü 4. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı (RECEXPO 2018) kapılarını açtı. Fuara Türkiye, Gürcistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, Portekiz, Karadağ, ABD ve İspanya'dan emlak şirketleri katıldı...

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy RecExpo'da görücüye çıkıyor!

Cathay Group, Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo’da Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerini tanıtacak...

Sur Yapı, Azerbaycan RecExpo Fuarı'nda!

Sur Yapı, Azerbaycan'da gerçekleştirilecek RecExpo Fuarı'nda İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtacak...

Azerbaycan RECEXPO Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 22 Kasım'da başlıyor. 24 Kasım'a kadar devam edecek fuar, gayrimenkul sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek.

RecExpo 2018 Bakü Expo Center’de kapılarını açıyor!

Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo, Atılım Fuarcılık organizasyonu ile Bakü Expo Center’de 22-24 Kasım tarihinde kapılarını açacak.

RecExpo 2018 Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 2015 yılından bu yana toplamda 18 binin üzerinde gayrimenkul sektör yatırımcısı ve profesyonelini ağırlıyor. 

Nidapark Kayaşehir, 2. RECEXPO Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Tahincioğlu, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesiyle katıldı.

Büyükyalı İstanbul, Azerbaycan RECEXPO Fuarı’nda!

Büyükyalı İstanbul projesini; Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

GYODER, 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 22-24 Kasım'da!

RECEXPO, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, bu yıl, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Emlak Meseleleri Devlet Komitesi Bakanlığı ile ElanExpo ve Atılım Fuarcılık Ortaklığında 22-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Azeriler'den Pana Yapı'ya tam not!

Azerbaycan'da ilk kez düzenlenen 'RecExpo Fuarı'na katılan Pana Yapı, yatırımcılara Brooklyn Park, Brooklyn Life, Brooklyn Dream, Broadway ve Çeşme Jardin Eden projelerini tanıttı. İşte ayrıntılar...

RECEXPO Fuarı Haberi

RECEXPO Fuarı

SeaPearl Ataköy bu kez Bakü’de görücüye çıkıyor



Forbes Türkiye’nin “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi”  araştırmasında 1’inci seçilen SeaPearl Ataköy, Fransa ve Dubai lansmanlarından sonra şimdi de Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de görücüye çıkıyor. 


Azerbaycan'da yerel ve uluslararası sektörel katılımın bir arada bulunacağı ilk organizasyon olarak bilinen RECEXPO Fuarı’yla ilgili konuşan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu,  “Azerbaycan, ülkemizden konut alan beş ülke arasında yer almaktadır. Başta İstanbul olmak üzere Güney ve Ege sahillerimiz Azeri alıcılar için önemli bir yatırım lokasyonudur. Avrupa, Ortadoğu, Körfez ve Kafkas ülkelerinin marka projelerinin Azeri alıcılarla buluşacağı bu önemli platformda yer alarak SeaPearl Ataköy projemizi tanıtacak olmaktan son derece mutluyuz. Dubai ve Fransa’dan sonra bu fuardan da olumlu sonuçlarla döneceğimize inanıyorum” dedi. 




Haber Posta Gazetesi'nde şu...