14 / 05 / 2024

Reer Grup çekmeköy

Reer Grup çekmeköy

Reer Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; 8 Haziran'da Çekmeköy, Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Birbahçe Çekmeköy nerede?

Birleşim Grup tarafından Çekmeköy'de hayata geçen Birbahçe Çekmeköy satışa çıktı. Peki, Birbahçe Çekmeköy nerede? İşte detaylar...

Birbahçe Çekmeköy'de 720 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Birleşim Grup tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen Birbahçe Çekmeköy projesinde satış süreci devam ediyor. Oturuma hazır projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Ekcan MOD Çekmeköy nerede? İşte Lokasyon!

3 blok şeklinde yükselen MOD Çekmeköy Evleri Ekcan Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Ekcan MOD Çekmeköy fiyatları 485 bin TL'den başlıyor. Peki Ekcan MOD Çekmeköy nerede? İşte Lokasyon!

MOD Çekmeköy fiyat!

3 blok şeklinde yükselen MOD Çekmeköy Evleri Ekcan Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje toplam 38 adet daireden meydana geliyor. İşte MOD Çekmeköy fiyat listesi...

Çekmeköy Narlı Bahçe Evleri satış ofisi!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Çekmeköy Narlı Bahçe projesi 5 blok şeklinde yükseliyor. Narlı Bahçe Evleri "Her adımda bin mutluluk" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

YCS-Komar Yapı Grup'tan Çekmeköy'e yeni proje!

YCS-Komar Yapı Grup ortaklığı Çekmeköy'de yeni bir projeye başlıyor. 25 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek proje 4+1 dubleks villalardan meydana geliyor.

Reer Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reer Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; 8 Haziran'da Çekmeköy, Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Çizmeci Grup'tan Çekmeköy'de yeni proje: Ormanpark!

Çizmeci İnşaat Çekmeköy Taşdelen'de yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Aynı bölgede Konsept ve Metropark projelerini de yürüten şirket Ormanpark projesi için kolları sıvadı.

Konsept Çekmeköy'de fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'de hayata geçirilen Konsept Çekmeköy projesi Çizmeci Grup imzası taşıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

​Konsept Çekmeköy'de ilk etapta hemen teslim daireler!

Çizmeli Grup tarafından hayata geçirilen Konsept Çekmeköy projesi Anadolu Yakası 'nda Çekmeköy’de yükseliyor. Konsept Çekmeköy projesinde yer alan dairelerin bulunduğu ilk etap hemen teslim ediliyor.

Konsept Çekmeköy'de ilk etapta hemen teslim daireler 295 bin TL'ye!

Konsept Çekmeköy projesi Çizmeci Grup tarafından Anadolu Yakası'nın Çekmeköy ilçesinde inşa ediliyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Konsept Çekmeköy'de 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çizmeci Grup Konsept Çekmeköy projesinde toplam 190 adet konut yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri!

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri kapsamında 0,80 faizle 120 ay taksitlendirme uygulanıyor. Çizmeci Grup tarafından hayata geçirilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 156 adet daire bulunuyor.

Reer Grup çekmeköy Haberi

Reer Grup çekmeköy

Reer Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; 8 Haziran'da Çekmeköy, Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Reer Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...