23 / 07 / 2024

Referans limited adres

Referans limited adres

Referans Destek Hizmetleri Limited Şirketi, Hakan Düzgün tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi, Sevenler Caddesi'nde kuruldu.

En Referans Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Referans Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Hancı tarafından kuruldu.

Rym Referans Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rym Referans Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Yasin Çiçek ve Yunus Çiçek ortaklığında kuruldu.

Referans Cam Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Cam Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Onut Erdurak tarafından kuruldu.

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Nm Referans Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Nm Referans Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye ile Muhammed Karataş ve Necat Karakaya ortaklığında kuruldu.

Referans Arı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Arı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arı tarafından kuruldu.

Referans Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Eltutmaz ve Özgür Özdemir ortaklığında kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bedir tarafından kuruldu.

Referans Sosyal Hizmetler İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Sosyal Hizmetler İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ersin Tilki tarafından kuruldu.

Referans Başakşehir Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Referans Başakşehir Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Memiş tarafından kuruldu...    

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu. 

Referans limited adres Haberi

Referans limited adres

Referans Destek Hizmetleri Limited Şirketi, Hakan Düzgün tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi, Sevenler Caddesi'nde kuruldu. 


Referans Destek Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1- Kendi bordrosunda bulundurduğu işçilerle şirketlere dışarıdan kalıcı veya geçici işgücü temin etmek, işgücü veya dışarıdan işçilik faturası kesmek, taşeronluk hizmetleri vermek.  2- Her türlü otopark hizmeti vermek. Resmi ve özel sektöre ait her türlü turistik mekân, otel, içkili ve içkisiz restoranlara, eğlence yerlerine, hastanelere, her türlü resmi ve özel kurumlara vestiyer, garson, vale ve otopark hizmeti vermek bunlar ile ilgili firmalara personel temin etmek, 3- Her türlü ev, işhanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, her türlü açık alanların, haşere, sürüngen ve kemirgen kontrolünü ve ilaçlamasını yapmak.Yurt...