05 / 05 / 2024

Referans Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Referans Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Eltutmaz ve Özgür Özdemir ortaklığında kuruldu.



Referans Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Eltutmaz ve Özgür Özdemir ortaklığında kuruldu.

Referans Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Her türlü gayrimenkul yatırım işleri ile bunların emlak komisyon hizmetleri işlerini yapmak. Her türlü gayrimenkul alım satımı işlerine aracılık etmek. Bunlarla ilgili pazarlama reklam tanıtım işlerini yapmak. Her türlü yapı inşaat taahhüt işlerini mimarlık proje çizim işlerini yapmak. Her türlü yapı, inşaat malzemelerinin alımını satımını ithalat ihracat imalat ve pazarlamasını yapmak. Yurtiçi ve yurt dışında her türlü resmi,özel inşaat yatırım ,taahhüt müteahhitlik işlerini, kat karşılığı, anahtar teslimi ve arsa satın alarak inşaat işlerini,toplu konut , ticaret ve konut gökdelen ,kooperatif, münferit konut, han, işyeri otel,motel,tatil siteleri ,mimarlık, proje,peyzaj,çevre düzenleme, yol yapımı , inşaatların dış cephe giydirme işleri ile iç ve dış dekorasyonu vb. inşaat işleri yapar, yaptırır. Bunlarla ilgili yurtiçi ve yurtdışında resmi ve özel ihalelere katılır. İnşaatını yaptığı konut, işyeri vb. kullanılan malzeme, kapı pencere ve mobilya aksesuarlarının alım-satımını, imalatını, pazarlamasını ithalat ve ihracatını yapar. İnşaat işleri ile ilgili makine teçhizat alet edevat alır, kiralar ve kiraya verir. İnşaatını yaptığı konut, işyerleri ve diğerlerinin pazarlamasını, satışını ve kiralamasını yapar. b) Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü malın alımını satımını ithalatını ihracatını transit ticaretini ve dahili toptan ticaretini yapmak. c) Konusu ile ilgili komisyonculuk ve danışmanlık hizmetleri yapmak. Mümessillik, acentelik distribütörlük almak vermek. Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü makine ve tesisleri ile gayrimenkul, menkul mal ve gayri maddi hakları satın almak iktisap etmek ve bunları işletmek kiraya vermek, satmak başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde şirket lehine rehin ipotek tesis etmek. d) Amaç ve konusu ile ilgili yerli yabancı, gerçek ve tüzel kişilerle, ortaklıklar tesis etmek, geçici iştirakler kurmak, şirketlere iştirak etmek. Patent, ihtira beratı, Marka, Know-How (teknik bilgi) ve bu gibi hakları iktisap etmek, bu hakları kendi namına tescil ettirmek, gerektiğinde devir almak veya bu konularda her türlü anlaşmaları yapmak. Demirbaşlar ve kara nakil taşıtları ile iş makineleri almak. İşletme için fabrika ve hizmet yerleri inşa etmek, bunlar üzerinde ipotek tesis etmek, tapu tevhit işlemi yapmak. İç ve dış pazarlardan uzun ve kısa vadeli ticari avans ve yatırım kredileri ile her nevi kredi temin etmek. Şirket taşınmazlarını gerek şirketin ve gerekse üçüncü şahıs ve şirketlerin bankalardan alacağı kredilerin (borçların) teminatını teşkil etmek üzere ipotek verir ve fek edebilir.


Geri Dön