15 / 05 / 2024

Referans Qatar Trading

Referans Qatar Trading

İnşaat, gayrimenkul gibi alanlarda hizmet veren Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile 700 milyon dolarlık ortaklıklık anlaşması imzaladı. Katar’ın altyapı projeleri için Türkiye’den malzeme alımı yapılacak.

Referans Tuzla Konutları'nda 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Referans Tuzla Konutları'nda yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 129 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Referans Mekanik Metal Elektrik Elektronik Tesisat İzolasyon Havalandırma İnşaat Taahhüt Şirketi kuruldu!

Referans Mekanik Metal Elektrik Elektronik Tesisat İzolasyon Havalandırma İnşaat Taahhüt Şirketi, Kamil Akkaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Üsküdar, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Referans Tuzla Evleri'nde peşinde yüzde 8 indirimle! 189 bin TL'ye 2+1!

Referans Tuzla Evleri kapsamında yer alan dairelerden 2 oda 1 salon olanların fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında peşinde yüzde 8 indirim yapılıyor.

Referans Tuzla'da 129 bin TL'ye! Peşinde yüzde 8 indirimle!

Referans Tuzla projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Referans Tuzla Evleri'nde 189 bin TL'ye 2+1! Peşinde yüzde 8 indirimle!

Referans Tuzla Evleri kapsamında yer alan dairelerden 2 oda 1 salon konutların fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 oranında indirim yapılıyor.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gelecek Yapı Referans Tuzla projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşuyor.

Referans Tuzla Konutları'nda 129 bin TL'ye! Peşinde yüzde 8 indirimle!

Referans Tuzla Konutları kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan daireler için peşin ödemelerde yüzde 8 oranında indirim yapılıyor.

Referans Tuzla Evleri'nde peşinde yüzde 8 indirimle! 129 bin TL'ye!

Referans Tuzla Evleri'nde yer alan 1 oda 1 salon daire seçeneklerinin fiyatları 129 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında peşinde yüzde 8 indirim yapılıyor.

Spec International Trading İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spec International Trading İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Serhat Veyisoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Sarıyer, Alp Yalısı, Haydar Aliyev Caddesi'nde kuruldu.

Referans Tuzla projesinde 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gelecek Yapı Referans Tuzla projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Referans Tuzla projesinde yer alan dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor. c

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da 189 bin TL'ye 2+1!

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da yer alan daire seçeneklerinden 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler Eylül 2015 olarak belirlendi.

Referans Tuzla Evleri'nde 129 bin TL'ye! Peşinde yüzde 8 indirimle!

Referans Tuzla Evleri kapsamında yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 129 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Projedeki konutlar için peşin ödemelerde yüzde 8 oranında indirim sağlanıyor.

Referans Tuzla projesinde 119 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Referans Tuzla projesi 4 bin 400 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Gelecek Yapı Referans Tuzla projesinde yer alan dairelerin fiyatları 119 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Referans Qatar Trading Haberi

Referans Qatar Trading

İnşaat, gayrimenkul, akaryakıt, havacılık ve altyapı sektöründe faaliyet gösteren Türk şirketi Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile ortaklıklık anlaşması imzaladı. Katar’ın altyapı projeleri için Türkiye’den 700 milyon dolarlık malzeme alımı yapılacak.

İSKELE SATACAK

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Referans Holding Yönetim  Kurulu Başkanı Servet Uçar, imza töreninde “Yapılacak ticarette birinci öncelik iskele ihracatı olacaktır. Katar’da eski tip teknoloji ürünlerin kullanılması ve iş güvenliği açısından yeni tip iskele sistemlerinin kullanılma gereksinimi, pazarda önemli bir talep doğurmuştur. Bu sebeple önceliği iskele ihracatına verdik” açıklamasında bulundu.

DEV PROJELER VAR

Katar Büyüklelçisi Fikret Özer, “İki ülkenin dostluğu ülke ekonomisine her zaman fayda sağladı. Bu yeni şirketin ve yatırımlarının her iki ülke içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Yapılan ortak açıklamada ise “Geçen yıl Qatar’a iskele ve kalıp...