18 / 05 / 2024

Referans Tuzla ne kadar

Referans Tuzla ne kadar

Gelecek Referans Tuzla iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Referans Güneşli Evleri ödeme seçenekleri!

Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika uzaklıkta bulunan Referans Güneşli 161 tane daire ve 32 tane dükkandan oluşuyor. İşte Referans Güneşli Evleri ödeme seçenekleri...

Bağcılar Referans Güneşli ev fiyatları!

Referans Güneşli'de 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. İşte Bağcılar Referans Güneşli ev fiyatları...

Referans Güneşli Bağcılar satılık!

Referans Güneşli Bağcılar satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar seçeneklere yer veriliyor. Projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Referans Güneşli Konutları iletişim!

Dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteren Referans Güneşli 'de firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. İşte Referans Güneşli Konutları iletişim bilgileri...

Referans Güneşli'de lansmana özel 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİLER GYO talep toplama döneminin ardından Referans Güneşli'de satışlara başladı. Güneşli- Bağcılar hattında inşasına başlanan Referans Güneşli lansman dönemine özel olarak peşin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Referans Tuzla Evleri'nde 129 bin TL'ye! Son 23 daire!

Son 23 konutun satışlarının devam ettiği Referans Tuzla Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Kiler GYO Referans Güneşli'de yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı!

Kiler GYO’nun İstanbul Güneşli’de hayata geçireceği konut projesi ‘Referans Güneşli’yi satışa sundu. 161 konutluk projede peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim yapılırken, yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı da sunuluyor.

Referans Güneşli satışa sunuldu!

İstanbul Güneşli'de inşa edilen Referans Güneşli konut projesi satışa çıktı. Kiler GYO'nun İstanbul'un merkezinde yer alan projelerinde olduğu gibi Güneşli projesini de "Referans" markası ile hayata geçiriyor.

Bağcılar Referans Güneşli ödeme seçenekleri!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Güneşli Evleri'nde 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. İşte Bağcılar Referans Güneşli ödeme seçenekleri...

Referans Güneşli satış ofisi iletişim!

Peşin ya da banka kredisi ile yapılan ödemelerde liste fiyatı üzerinden yüzde 12 indirim uygulanan Referans Güneşli'de 161 daire ve 32 mağaza bulunuyor. İşte Referans Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri...

Referans Güneşli Konutları nerede?

Bağcılar Referans Güneşli'de daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satışları devam eden projede 36 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Peki Referans Güneşli Konutları nerede?

Referans Güneşli Kiler GYO satılık!

Referans Güneşli Kiler GYO satılık daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçirilen projede dairelerin alanları minimum 57 metrekare olarak belirlendi.

Referans Tuzla'da son 23 dairede 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gelecek Yapı tarafından Tuzla’da konumlandırılan​​ Referans​ Tuzla​ projesinde satışlar devam ediyor. Peşin alımlarda indirimin yapıldığı​​ Referans​ Tuzla​ projesinde 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor.

Referans Tuzla ne kadar Haberi

Referans Tuzla ne kadar

Gelecek Yapı imzası ile hayata geçirilen Referans Tuzla Rezidans 'ta 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 129 bin TL, 2 oda 1 salonların fiyatları ise 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Konut teslimleri 2015 yılı Eylül ayında yapılacak olan Gelecek Referans Tuzla iletişim için 0216 447 2 447 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 9 katlı tek blok halinde yükseliyor.


Referans Tuzla Evleri Tuzla Marina, TEM Otobanı, Formula 1 Pisti, Viaport AVM, Tuzla sahil, Tuzla metro, Tuzla OSB, Sabiha Gökçen Havalimanı, yüksek hızlı tren ve E5 Karayoluna yakın mesafede inşa ediliyor. 


Referans Tuzla Residence 'de yer alan sosyal yaşam alanları içerisinde sauna, çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, açık otopark, yürüyüş parkuru, 24 saat güvenlik, kamelya, Referans Çatı Cafe, kapalı sosyal tesis alanı, peyzaj alanları ve...