17 / 05 / 2024

Referans Yapı

Referans Yapı

Referans Yapı Tekstil Sanayi ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Güldeniz Uçar Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde açıldı.

Referans Ümraniye'nin ruhsat başvurusu yapıldı! Kiler GYO'dan Ümraniye'ye 313 konut ve 46 ticari ünite geliyor!

Kiler GYO tarafından Referans Ümraniye projesine ilişkin yapı ruhsatı başvurusunun yapıldığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

Rym Referans Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rym Referans Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Yasin Çiçek ve Yunus Çiçek ortaklığında kuruldu.

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Referans Group İnşaat Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Referans Group İnşaat Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Yahya Telci tarafından kuruldu.

Referans Başakşehir'de 150 konutun yapı ruhsatı alındı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO Referans Başakşehir'de 150 konutun yapı ruhsatını aldı.

Referans Kartal Kordonboyu projesinin yapı ruhsatı alındı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği Referans Kartal Kordonboyu projesinin yapı ruhsatını aldı.

Referans Bahçeşehir projesi nereye yapılacak?

Referans Bahçeşehir projesi nereye yapılacak? Kiler GYO ve Kiptaş ortaklığında yapılacak olan Referans Bahçeşehir Rezidans projesinde 531 adet daire, 36 ticari birim yer alıyor...

Referans Yapı Tekstil Sanayi ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi açıldı!

Referans Yapı Tekstil Sanayi ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Güldeniz Uçar Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde açıldı.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da teslimler Kasım'da!

Gelecek Yapı imzalı Referans Tuzla'da 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimlerin Ekim-Kasım ayında yapılması öngörülüyor.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da 139 bin TL'ye 1 oda 1 salon!

Teslimlerin Ekim Kasım aylarında gerçekleşmesi öngörülen proje 4 bin 400 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Tuzla'da 139 bin TL'ye 1+1 daireler yer alıyor.

Referans Tuzla Gelecek Yapı'da 139 bin TL'ye 1+1!

Gelecek Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Referans Tuzla'da daire fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinde kalan konut kredili olarak ödenebiliyor.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da teslimler Kasım'da!

Gelecek Yapı imzası taşıyan Referans Tuzla projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Projede daire teslimlerinin Ekim- Kasım aylarında yapılması planlanıyor.

Referans Yapı Haberi

Referans Yapı

Referans Yapı Tekstil Sanayi ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Güldeniz Uçar Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt,  Akçaburgaz Mahallesi'nde açıldı. 


Referans Yapı Tekstil Sanayi ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi adres: Esenyurt,  Akçaburgaz Mahallesi, 3114 Sokak,...