03 / 05 / 2024

referasn bakırköy satışları

referasn bakırköy satışları

Biskon Yapı tarafından inşa edilen Referans Bakırköy'e mütekabiliyet yasasından sonra yabancı ilgisi artmaya başladı

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Bakırköy'de 19.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy Satış Memurluğu İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Şenlik Mahallesi, 278 ada 163 parselde yer alan arsayı 19 milyon 850 bin 325 TL'ye satıyor...

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Hilton Bakırköy kapılarını açtı!

Uluslararası otel zinciri Hilton, İstanbul’daki 4’üncü otelini Bakırköy'de açtı. Toplam da 306 odası ile misafirlerini ağırlayacak otel, turizme her yönüyle hizmet vermeyi amaçlıyor.

Ofis Karat Bakırköy satışta!

Doğumevi arsasında yükselecek modern ofis projesi Ofis Karat Bakırköy'ün satışları başladı. Emlak Konut GYO güvencesindeki proje, iş hayatının tüm gereksinimlerini karşılayacak.

Ofis Karat Bakırköy 940 bin TL'ye yarın satışta!

Toplam 72 ofis, 17 cadde dükkanından oluşan Ofis Karat Bakırköy'de satışlar yarın başlıyor. Ofis Karat Bakırköy'de ofis fiyatları 940 bin TL'den başlıyor.

Pruva 34 Bakırköy satış fiyatları!

Pruva 34 Bakırköy satış fiyatları 5 milyon 700 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Doğa Şehircilik projesi Pruva 34 Bakırköy'de daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor...

Central Park Bakırköy satış fiyatları!

Central Park Bakırköy satış fiyatları 976 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ağaoğlu İnşaat'ın projesi Central Park Bakırköy'de 1.155 daire ve 12 villa yer alıyor...

Bakırköy Central Park İstanbul satışları!

Bakırköy Central Park İstanbul satışları Mart ayında başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park İstanbul projesinde 1.200'den fazla daire yer alıyor...

Central Park Bakırköy satılık!

Toplam 1.200'ün üzerinde daireden oluşan Central Park projesi İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi' nde yükselecek. Central Park Bakırköy satılık daireler yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor.

Bakırköy City Kartaltepe satılık!

Bakırköy City Kartaltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Beyaz İnşaat ve Göktaşlar imzası ile hayata geçirilen proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Bakırköy Central Park İstanbul satılık!

Bakırköy Central Park İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 5 blok halinde hayata geçirilecek.

referasn bakırköy satışları Haberi

referasn bakırköy satışları


Halk GYO ve Kiler Holding iştiraki Biskon Yapı ortaklığıyla projelendirilen "Referans Bakırköy"de metrekaresi 5 bin liradan başlayarak körfezden toplu alım talebi ile satışlar başladı.


Kiler Holding Başkanı Nahit Kiler açıklamalarında projeye başlamadan yabancı yatırımcılardan yoğun bir talep aldıklarını ve bu durumun kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Türkiye'ye özellikle Körfez ülkelerinden yoğun ilgi olduğunu bizzat yaşayarak gördüğünü belirten Kiler sözlerine şöyle devam etti:


Körfez bölgesinden artan talebi gören o ülkelerin yatırımcıları bizden, daha düşünce aşamasında bile olmadığımız projeler için teklif getiriyorlar ve yapacağımız projelerden konut almaya hazır olduklarını söylüyorlar. Bu sektörün geleceğinin ne kadar parlak olduğunu gösteriyor.


Sapphire ve mütekabiliyet


Kiler, Sapphire'de konut satışlarının hızlandığını Araplar'ın yasadan sonra yoğun şekilde gelmeye başladığını söyledi. İnşaat sektörünün beklenen krizi yaşamadığını belirten Kiler, marka konutların satışının yükseldiğini, bu...