07 / 05 / 2024

refinansman masrafları

refinansman masrafları

Konut kredisi yeniden yapılandırma işlemlerinde banka, tüketiciden bazı masrafları ödemesini isteyebiliyor. İşte, konut kredisi yeniden yapılandırma masrafları!

Refinansman masrafları!

Doğru adımlar atıldığı takdirde kullanıcısı için birçok avantaj yaratan refinansman kredisinin masraflarını iyi hesap etmek gerekiyor. Refinansman masrafları için tıklayın...

İzinsiz yapılan masraflar kiracıya ödenmeyecek!

Yargıtay, mülk sahibinden yazılı izni alınmadan yapılan masrafların kiracıya ödenemeyeceğine karar verdi. Avukat Satılmış Şahin, Yargıtay'ın bu emsal kararınını değerlendirdi.

HalkBank refinansman konut kredisi fırsatları!

Konut kredisi faiz oranlarının düşmesi ile HalkBankyüzde 1.95’den başlayan faiz oranları ile yeniden yapılandırma (refinansman) fırsatları sunuyor...

Türkiye Finans konut kredisi masrafları 2019!

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanları kapsamında yüzde 2.08’den başlayan kar payı oranı kullandırıyor. Türkiye Finans'ın konut finansmanına ek uyguladığı masraflar nelerdir?

Akbank’ın konut kredisine uyguladığı ek masraflar!

Akbank konut kredisi ürünleri kapsamında yüzde 2.01 faiz oranı uyguluyor. İşte Akbank’ın konut kredisi detaylarını ve krediye ek uyguladığı masraflar…

Masraflar hariç en düşük güncel konut kredisi faiz oranı!

Aralık ayının ilk haftasında güncel olarak 120 ay vade de masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranını yüzde 1.91 ile İNG Bank kullandırıyor...

Masraflar hariç en düşük konut kredi faizi hangi bankalarda?

Son günlerde özel bankalar peş peşe konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı. Masraflar hariç en düşük konut kredisi kullandıran bankalar değişti. 

Konut kredisine ek uygulanan masraflar nelerdir?

Bankalar faiz oranlarının haricinde müşteriye konut kredisi dahilinde birçok masraf ve sigorta uyguluyor. Bankaların masraflar hariç konut kredisi faiz oranları üzerinden bütçe hesabı yapan vatandaş, bankaya gittiğinde farklı rakamlarla karşılaşabiliyor...

ICBC Bank konut kredisi masrafları 2018!

ICBC Bank Yeni Evim konut kredisi ürünü kapsamında kapsamında yüzde 2 faiz oranından konut kredisi kullandırıyor. İşte Yeni Evim Konut Kredisi koşullarını ve krediye ek uygulanan masrafları...

VakıfBank konut kredisi ürünleri ve krediye ek uygulanan masraflar!

VakıfBank’ın konut kredisi kapsamında kullandırdığı ürünlerin detaylarını ve krediye ek uygulanan masrafları araştırdık. VakıfBank kampanyalı konut kredisi ürünü faiz oranı ne kadar? VakıfBank devlet destekli kentsel dönüşüm kredisi faiz oranı nedir?

TEB konut kredisi masrafları 2018!

TEB konut kredisi ürünü dahilinde 3 ile 180 ay arası vadede aynı faiz oranından konut kredisi kullandırımı yapıyor. 180 ay vadede masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran TEB’in faiz oranları nedir?

İmar barışında masrafları müteahhitlerden isteyebilirsiniz!

İmar barışında başvurular devam ediyor. İmar barışına başvuracak ev sahipleri, yaptıkları masrafları müteahhitlerden isteyebiliyor. Vatandaşlar konu ile ilgili uyarıldı.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi masrafları!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi kapsamında masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı kullandıran özel banka oldu. Peki Yapı Kredi Bankası’nın konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Konut kredisiyle ev alırken karşımıza çıkan masraflar neler?

Ev hayallerinizi gerçekleştirmek için en kolay çözüm bankaların sunduğu konut kredileri olarak karşımıza çıkıyor. Ancak konut kredisiyle ev almak isteyenleri bekleyen birtakım masraflar bulunuyor. 

refinansman masrafları Haberi

refinansman masrafları

Konut kredisi yeniden yapılandırma masrafları!

Konut kredisinde, faizler düştüğünde tüketici düşük faizden kredisine devam etmek isteyebiliyor. Bu durumda tüketicinin ödemekte olduğu kredi borcu kapatılıyor, düşük faizden yeni bir kredi açılıyor. Bu işleme yeniden yapılandırma deniyor. 


Konut kredisi yapılandırma işlemi krediyi kullandığınız bankadan yapılabileceği gibi daha avantajlı bularak tercih edeceğiniz bir başka banka üzerinden de yapılabiliyor. 


Konut kredisi yeniden yapılandırma işlemi, hem mevcut kredinin kapatılmasını hem de yeni kredi açılmasını gerektiriyor.  Eski kredi kapatılırken erken ödeme cezası tahakkuk edebiliyor, ve yeni kredi açılırken dosya açma masrafı, ekspertiz bedeli gibi bir takım masraflar tekrar alınıyor. 


Konut kredisi yeniden yapılandırma masrafları!

Konut kredisi yeniden yapılandırma işlemlerinde banka, tüketiciden bazı masrafları ödemesini isteyebiliyor. İşte, konut kredisi yeniden yapılandırma masrafları!


Erken Kapatma Cezası: Yüksek faizli kredi kapatılacağı için banka bu...