06 / 05 / 2024

Reform Toptan İnşaat iletişim

Reform Toptan İnşaat iletişim

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ercan tarafından kuruldu.

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Genç tarafından kuruldu.

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bekir Sayar ve Hasan Akbaş ortaklığında kuruldu.

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Caner Karasoy tarafından kuruldu. 

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

Asibey İnşaat Malzemeleri Toptan Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Asibey İnşaat Malzemeleri Toptan Ticareti Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çiçek tarafından kuruldu.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Adem Ceran tarafından kuruldu.

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çağrı Beşli ve Tufan Üçüncü ortaklığında kuruldu!

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Esat Korkmaz ve Mehmet Furkan Doğru ortaklığında kuruldu.

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Akif Yazgaç tarafından kuruldu.

Reform Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Reform Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Uzar tarafından kuruldu.

Reform Toptan İnşaat iletişim Haberi

Reform Toptan İnşaat iletişim

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ercan tarafından kuruldu.

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...