06 / 05 / 2024

Regal Ankastre Pişirici Seti

Regal Ankastre Pişirici Seti

Regal, siyahın asaletini mutfağına taşımak isteyenler için fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan pişirici setini tüketicilerle buluşturuyor. Regal Ankastre Pişirici Seti mutfaklara hem şıklık hem lezzet katıyor...

Beko'dan kasım ayına özel 1.549 Türk Lirası değerinde Türk Kahvesi makinesi hediye!

Beko Expert Chef Çok Amaçlı Pişirici alımına 1.549 Türk Lirası değerinde Keyf-i Bol hediye kampanyası başlattı. Beko'dan kasım ayına özel kampanyalar uygulamaya devam ediyor. İşte uygulanan kampanya ve detayları...

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ne kadar oldu? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatı...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici son dönemde ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. O nedenle Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyat listesi.

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Profilo Cam Ankastre Fırın, 3D Plus Sıcak Hava özelliği ile fırın içerisinde eşit sıcaklık oluşturur. Bu sayede birden fazla tepside hamur işleri aynı anda pişirilebilir. 

Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Siemens Ankastre Fırın, sahip olduğu geniş iç hacmi, 8 pişirme fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme işlemini gerçekleştirir. 

Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın 7 bin 910 TL! En ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 

Bosch ankastre fırın, 66 litrelik geniş iç hacmi ve 3D HotAir teknolojisi aynı anda 3 tepside farklı yemeklerin pişmesini sağlar. Peki cihaz en ucuza nereden alınır?

Beko ExpertChef alanlara, inox çay makinesi hediye! Bu fırsat kaçmaz! 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beko'dan ExpertChef Pişirici almayı düşünenlere güzel haber. Beko, 10 farklı programıyla sağlıklı ve lezzetli yemekler yapılmasını sağlayan ExpertChef Çok Amaçlı Pişirici alanlara 1.599 TL değerinde paslanmaz çelik çay makinesi hediye ediyor.

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Fakir küçük ev aletlerinde indirim fırsatı! Fakir küçük ev aletleri ne kadar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Fakir'de indirim var! Elektrikli süpürge, tost makinesi, çok programlı basınçlı pişirici, saç kurutma makinesi ve mikser avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Fakir Cuisinier ne kadar? Fakir Hypo Clean fiyatı ne kadar? Fakir Freelander NH 5056 kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik Gurme Şef alanlara çay makinesi hediye! Bu fırsat kaçmaz! 4 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten nisan ayına özel kampanya! Arçelik, Gurme Şef çok amaçlı pişirici alanlara inox çay makinesi hediye ediyor. Peki, Gurme Şef çok amaçlı pişirici ne kadar? Arçelik Gurme Şef fiyatı kaç TL? Arçelik K 3283 IN çay makinesi ne kadar?

Bosch HBF534EB0T Ankastre Fırın ne kadar, özellikleri neler? 30 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, 3D Hotair özelliği ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Vestel AF-8785 G 78 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL, teknik özellikleri neler? 24 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ile bir çok yemeğin aynı anda aynı ısıda pişirilmesini sağlıyor. Peki Buharlı pişirme teknolojisi ne işe yarıyor? 

Regal Ankastre Pişirici Seti Haberi

Regal Ankastre Pişirici Seti



Regal, siyahın asaletini mutfağına taşımak isteyenler için fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan pişirici setini tüketicilerle buluşturuyor. Regal Ankastre Pişirici Seti mutfaklara hem şıklık hem lezzet katıyor. 


Regal Ankastre Pişirici Seti kullanım kolaylığı ile yemek yapmayı keyifli hale getiriyor. Regal Ankastre Fırın 6 farklı pişirme fonksiyonu ile birbirinden farklı yemeklerin hazırlanmasına yardımcı oluyor. Dijital zamanlayıcıya da sahip Regal Ankastre Fırın, pişme sürelerini takip ederek kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor.  


Regal, siyah camlı tasarımıyla mutfaklara şıklık katan ankastre ocak ve 3 kademeli hız ayarına sahip duvar tipi davlumbaz ile tüketicilerin mutfaktaki tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.


Regal Ankastre Pişirici Seti, mutfağında estetik bir dokunuş isteyen tüketiciler için Vestel satış noktalarında satışa sunuldu. 


Regal RAF 704 B Ankastre Fırın Teknik Özellikleri

Multifonksiyonel

6 farklı Pişirme Fonksiyonu 

Programlanabilen Dijital Zamanlayıcı

60 lt

Siyah Cam

A...