29 / 04 / 2024

Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Siemens Ankastre Fırın, sahip olduğu geniş iç hacmi, 8 pişirme fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme işlemini gerçekleştirir. 



Siemens ankastre fırın, üstün performans, kullanım kolaylığı sunan tasarımı ile ev hanımlarının tercihi oluyor. Ankastre fırın 8 farklı program ile karşımıza çıkıyor. Bu programlar; fanlı pişirme, turbo ızgara, alt üst ısıtma,  sıcak tutma, ekmek pişirme, kızartma, yavaş pişirme ve düşük sıcaklıkta pişirme seçenekleri ile işlevsellik kazanıyor. 

 Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Ankastre fırın 66 kiloluk geniş hacmi ile tek seferde fazla yemek pişirme imkanını sunar. Aynı zamanda tek seferde bir çok yemek yapılabildiği için zamandan da tasarruf edilmiş olunuyor. Cihazda fırın ızgarası bulunuyor. Bu fırın ızgarası farklı ürünlerin kızartılması için uygundur. Kızartma işlemi için kullanıcının ihtiyacına göre çeşitli ayar seçenekleri mevcuttur.

Siemens ankastre fırında dokunmatik kontrol paneli bulunuyor. Bu kontrol paneli ile fırın rahatlıkla kontrol edilebiliyor. Led ekranı bulunan cihaz fırınınızın tüketimini ve pişirme ömrünün korunmasını sağlıyor. Ankastre fırında, otomatik pişirme programları yer alıyor.

Fırın et, tavuk, balık, kek ve pizza gibi farklı işlemler için sınırlandırılmış otomatik pişirme programları üstün performans ortaya koyuyor. Aynı zamanda cihazın fırın kapısı çift camlıdır ve bu da onun soğuk kalmasını sağlar. Bu tasarım sayesinde güvenli bir kullanım oluşmuş olur. 

Peki Siemens derin dondurucu ne kadara satılıyor?


Geri Dön