29 / 04 / 2024

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler sizin için Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırını araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz.



 Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi
Ankastre fırınlar pişirme işlevinden tutun ısıtma ve çözdürme işlevine kadar bir çok konuda ev hanımlarının en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor. Yeni teknoloji ile donatılmış ankastre fırın aynı zamanda ev hanımlarının yeni deneyimler yaşamasını sağlıyor. 

Ergonomik tasarımıyla dikkat çeken Profilo ankastre fırın ile evde ekmek, pizza ve diğer ürünlerin pişirilmesi mümkün oluyor. Ankastre fırın 8 farklı pişirme fonksiyonu ile karşımıza çıkıyor. 66 litre hacme sahip olmasıyla kullanıcılar fırında daha fazla yemek pişirebiliyor.

Profilo FRMA 126B beyaz cam ankastre fırın ızgarası ve ızgarasının oturma yerleri bulunuyor. Profilo fırının ızgara özelliği, ürünlerin dışının kızartılmasını ve lezzetli bir tat kazanmasını sağlıyor. Aynı zamanda Profilo ankastre fırının zamanlayıcı özelliğide bulunuyor.

Zamanlayıcı özelliği sayesinde, fırın başında beklemeye gerek kalmadan içine konulan ürünlerin pişirme süresi tamamlandığında, fırın otomatik olarak kapanıyor. Bu sayede Profilo fırın ile ürünler istenilen zaman diliminde  tüketime hazır oluyor. 

Kullanıcılara büyük kolaylıklar sunanProfilo fırının aydınlatma ve saat özellikleri de bulunuyor. Cihazın sahip olduğu aydınlatma özelliği sayesinde içine konulan yiyeceklerin pişip pişmediği kapağı açılmadan görülebiliyor. 
Ayrıca bu özellik fırındaki düzenlemenin daha iyi görülebilmesini ve kontrol edilebilmesi avantajını da  beraberinde getiriyor.

Saat özelliği ise fırın kullanımı sırasında zamanın verimli bir şekilde kullanılmasına ve görüntülenmesine yardımcı oluyor. Profilo FRMA126B beyaz cam ankastre fırın özelliklerine bakıldığında mikrodalga sistemi ve soğuk hava fanı gibi ekstra işlevselliğe sahip olduğu biliniyor.

Peki Profilo ankastre fırının diğer özellikleri neler? Profilo ankastre fırın ne kadara satılıyor?


Geri Dön