29 / 04 / 2024

Regnum Carya g20 zirvesi

Regnum Carya g20 zirvesi

Opet’te Koç ile yüzde 50-50 ortak olduktan sonra son 3 yılda otel yatırımlarına ağırlık veren Fikret Öztürk, “Antalya Belek’teki otelimiz Regnum Carya kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G20 Zirvesi’nin merkez oteli seçildi..

Regnum Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Regnum Yapı Denetim Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgür Kılınç tarafından kuruldu.

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Ajda Pekkan Regnum Escana Evleri'nden villa aldı!

Süperstar Ajda Pekkan Regnum Escana Evleri'nden 1.2 milyon Euro'ya villa aldı...

Jason Statham Antalya'da kurşun geçirmez villada kalıyor!

Antalya'da çekilen 'Five Eyes' filminde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, kaldığı otelde kameralara yakalandı. Ünlü aktör, Regnum Carya Otel’in en önemli villalarından biri olan Crown villada kalıyor. 

Moody's G20 ülkelerinin büyüme tahminini düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, G20 ekonomilerinin bu yıl yüzde 4.6 daralacağını, 2021'de ise yüzde 5.2'lik büyüme göstereceğini bildirdi.

G20: Sabitkoinler finansal istikrar için risk oluşturabilir!

G20 tarafından kurulan Finansal İstikrar Kurulu (FSB) Facebook’un Libra’sı gibi sabitkoinlerin (Stablecoin) finansal istikrar için risk oluşturabileceğini ve mutlaka sıkı düzenlemeden geçmesi gerektiğini aktardı.

Regnum Hotels'in hedefi butik tarzda otel yatırımları!

Regnum Hotels, 2020'de kişiye özel hizmetlerine ağırlık verecek. Bu çerçevede plan yola butik tarzda otel yatırımlarıyla devam etmek...

Regnum Golf Country Bodrum'da 55 villa satıldı!

Regnum tarafından Bodrum'da inşa edilen Regnum Golf&Country'de 55 villa satıldı. Regnum Onursal Başkanı, Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, yatırımın detaylarını anlattı.

Regnum Golf Country Bodrum satış ofisi!

Regnum Golf Country Bodrum satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teslimlerin başladığı proje 275 konuttan meydana geliyor.

Regnum Golf Country Bodrum fiyat!

Regnum Golf Country Bodrum fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Öztürk Grup tarafından hayata geçirilen projede 275 konut bulunuyor.

Regnum Golf Country Bodrum'da hemen teslim villalar!

Öztürk Grup imzası taşıyan Regnum Golf & Country projesi Bodrum'da hayata geçirildi. 275 konuttan oluşan projede ilk etap teslimleri başladı.

Regnum Golf&Country Bodrum ilk etapta yaşam başladı!

Regnum, Bodrum’daki üçüncü projesini hayata geçiriyor. Florida modelinden esinlenen Regnum Golf&Country 80 milyon euro yatırımla inşa edilecek.

Regnum Çerkezköy'de 140 bin TL'ye!

O-P İnşaat tarafından hayata geçirilen Regnum Çerkezköy projesi Tekirdağ/Çerkezköy'de yer alıyor. Fiyatların 140 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Regnum Carya g20 zirvesi Haberi

Regnum Carya g20 zirvesi

Akaryakıt dağıtım şirketi Opet’te Koç ile yüzde 50-50 ortak olduktan sonra son 3 yılda otel yatırımlarına ağırlık veren Fikret Öztürk, “Antalya Belek’teki otelimiz Regnum Carya kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G20 Zirvesi’nin merkez oteli seçildi. ABD Başkanı Obama kalacak mı bilmiyoruz. Ama toplantılar için bizim otele gelecek” dedi.


OPET’in yüzde 50 ortağı olan Öztürkler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, turizm yatırımlarına ağırlık vermeye başladı. Bundan 3 yıl önce golf turizmine giren Fikret Öztürk başta Antalya olmak üzere turizm yatırımlarını büyütüyor. Bir ay önce Yenigün Holding’in kurucusu Mithat Yenigün’den Sun Zeynep Resort Oteli’ni 70 milyon Euro’ya alan Fikret Öztürk’ün, Antalya Belek’teki oteli Regnum Carya Golf&Spa Resort Kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G20 Zirvesi’nin merkez oteli seçildi. Fikret Öztürk’le turizm yatırımlarını...