05 / 05 / 2024

Regnum otelleri

Regnum otelleri

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak...

Martı La Perla Otelleri'nin yeni Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan oldu!

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

Regnum Sky Tower, Ankara'nın yeni sembolü oldu!

Başkent ile özdeşleşen Ulus’taki Atatürk anıtı, Anıtkabir, Hitit Güneşi, Ankara Kalesi ve Atakule gibi sembollerden sonra şimdi de Regnum Sky Tower eklendi.

Regnum Sky Tower, Ankara’daki iş merkezi çıtasını yükseğe taşıdı!

Bürokrasiden sonra, Türk ekonomisinin de yeni merkezi olan Ankara’da son 4-5 yıldan beri hızla yükselen iş merkezleri, “Regnum” kalitesi ile de tanıştı.

Regnum Sky Tower ile çalışanlar sosyalleşecek!

Yapılan araştırmalara göre, insanoğlu yaşamının yüzde 90’ını kapalı alanlarda, bir ofis çalışanı ise ömrünün 5 yılını masada oturarak geçiriyor. Regnum Sky Tower İş Merkezi ise, işi, yaşamdan koparmadan 150 metre yükseklikte bir araya getiriyor.

Regnum Sky Tower İş Merkezi'nde teslimler başladı!

Günün büyük bölümünü geçirdiğimiz ofislerde nefes almanın olanaksız olduğu kasvetli ortamlar, gün boyu yüklenen stres, çalışan kadar işverenlerin de sorunu. Regnum Sky Tower, yeni nesil ofislerde iş performansını artıracak yeniliklere, “stressiz iş” kurgusuyla yeni boyut kazandırdı.

Regnum Carya Resort’a ödül!

Diversey Consulting’in Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği The Hygienic Room ve The Hygienic Gym/SPA programlarını uygulayan ve sertifika alan ilk otel Regnum Carya Golf&SPA Resort oldu.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Cloud 7 Otelleri İstanbul’da I-AM’in tasarımıyla açılıyor!

I-AM’in marka, iç mimari ve dijital tasarımlarıyla tamamlanan Cloud 7 Otelleri’nin İstanbul’daki ilk şubesi 1 Şubat’ta açılıyor. I-AM’in markalar ve müşterileri arasında güçlü duygusal bağlar kuran sıradışı tasarımlarının gücü, kullandığı metodlardan kayn

TOBB ETÜ öğrencilerinden Regnum Sky Tower'a ziyaret!

TOBB ETÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Ankara’da “mutlu ofis” konseptinin öncüsü Regnum Sky Tower projesinin şantiyesini gezdi. Öğrenciler, proje hakkında detaylı bilgi aldılar.

Regnum Sky Tower'da kampanya!

Toplamda 161 ofis ve 10 dükkandan meydana gelen Regnum Sky Tower'da kampanya düzenlendi. İşte, Regnum Sky Tower'da kampanya detayları...

Regnum Sky Tower teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek!

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen 'mutlu ofis' projesi Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran'da yapılacak!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum otelleri Haberi

Regnum otelleri

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak. Şimdiden dolu.


İkisi de öğretmendi. 12 Eylül mağduru olmaları onlara girişimciliğin kapısını açtı. Madeni yağ ticareti ile başladılar, akaryakıt sektörünün en önemli markalarından OPET’i yarattılar. Nurten ve Fikret Öztürk, OPET’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra çocukları için yeni bir sektöre yelken açtı. Hobi olarak golf oynarken Karya Golf Kulübü’nün tamamını, National Golf Kulübü’nün ise yüzde 50’sini alan Öztürk ailesi, şimdi de zincir otel işletmeciliğine 250 milyon dolar yatırımla açtıkları Antalya Regnum ile ilk adımı attılar.


Akaryakıt sektörünün duayeni Fikret Öztürk, ve tüm...