28 / 04 / 2024

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.



Elite World Oteller Zinciri, yaşanan üzücü olaylardan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen, hacim kadar rekabetin de arttığı turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Otelcilik trendlerini yakından takip ederek, yatırımlarını çeşitlendiren ve artıran Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.


2016 yılının Eylül ayında hizmete açılacak, zincirin en büyük kapasiteye sahip oteli olacak olan Elite World Europe’un sektör lansmanı, 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te 7. Hall’de gerçekleştirilecek.


Elite World Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Elik, Elite World Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Elik, Emel Elik ve Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, fuar boyunca Elite World Oteller Zinciri standında ziyaretçilere ev sahipliği yapacak.


Fuar Tarihleri: 28-31 Ocak 2016 (Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar)

Fuar Saatleri: 10:00-18:30

Fuar Alanı: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi / 7. HALL




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



ELİTE World Oteller Zinciri'nin turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ettiğini ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, otelcilik trendlerini de yalandan takip ettiklerini söyledi. Yatırımlarım çeşitlendirdiklerini ve arttırdıkların belirten Şınık, kapılarını dün açan EMITT Fuarı'nda yer aldıklarını söyledi. 2016 yılının Eylül ayı itibariyle hizmet vermeye başlayacak, zincirin en büyük kapasiteye sahip oteli olacak olan Elite World Europe Otel'e dair bilgilerin ilk kez EMITT Fuar'ında turizm sektörü ve zincirin iş ortakları ile paylaşıldığının altını çizen Şinik, "Turizmde bir ilk olacak yeni konsept ile Elite World Europe Otel'i yeni sezonda hizmete alacağız. 2014 yılından itibaren çalışmalarım sürdürdüğümüz, Basın Ekspress Yolu üzerinde inşaası devam eden Elite World Europe Otel'i, arsa payı dahil 120 milyon dolar yatırım ile hayata geçiriyoruz. Tesis, toplam 401 oda, 802 yatak kapasitesi ve 2 bin 500 kişi kapasiteli 11 toplantı salonu ile farklı bir konseptle hizmet verecek bir kongre oteli olacak. 2014 yılından aralıksız süren fizibilite çalışmaları ile iş dünyasının beklentilerini çok iyi analiz ettiğimizi düşünüyoruz. Bildiğiniz gibi oteller sadece mekan değil, asıl olarak hizmet sunan noktalardır. Zincirimizin en büyük halkası olacak Elite World Europe Otel'de çok özel bir hizmet tanımı, ilk olacak bir konsept ile yerli ve yabancı iş dünyasını yeni sezonda, Eylül ayı itibariyle misafir ediyor olacağız" dedi. Şinik aynca, Elite World Europe Otel'in ardından İstanbul Anadolu yakasında Maltepe'de Elite World Asia Oteli'ni 2017 yılında hizmete alacaklarının bügisini paylaştı. Elite World Otelleri, şu an İstanbul Taksim'de Elite World İstanbul ve Elite World Prestige Otelleri üe, Florya E5 kavşağında yer alan Elite World Business Otel, Van'da ki Elite World Van Otel ve Marmaris İçmeler'deki Elite World Marmaris Otel üe hizmet sunuyor. 



Hürriyet


Geri Dön