18 / 05 / 2024

regnum uzay manzaralı evler

regnum uzay manzaralı evler

Regnum, Türkiye'nin gözlemevine sahip ilk ve tek sitesi Astrum Towers'da uzay manzaralı daireleri uygun ödeme seçenekleri ile sunuyor. Regnum, Haramidere'de 5 blok ve bin 285 konuttan oluşan Astrum Towers'da üç avantajlı alternatif sunuyor. Regnum, banka

Ankara'nın ilk mutlu ofis konsepti Regnum Sky Tower'da!

Regnum Sky Tower'ın ortaklarından Murat Özcan: “Günümüzde çalışma saatleri uzadı. Regnum Sky Tower’da çalışacaklar için ofisi eğlenceli, yaratıcı ilham verici bir yaşam merkezi haline getireceğiz” dedi..

DNG Uzay Kafes Sistemleri İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DNG Uzay Kafes Sistemleri İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 6 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Tuzla'da, Yusuf Yüce Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Regnum Sky Tower VIP dönem başlatacak!

Regnum Sky Tower, iş dünyasında başlattığı "iş ve yaşam merkezi" reformuna "VIP" açılımını da ödedi. İç Mimar Neşet Güne imzalı Regnum Sky Tower'la alışılagelmiş ofis anlayışının dışına çıkacak" dedi

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB geliyor!

Ankara'da kurulacak Uzay ve Havacılık İhtisas OSB sayesinde 10 bin kişinin istihdam edileceğini bildirildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ankara'da Uzay ve Havacılık İhtisas OSB kurulacak!

Uzay ve Havacılık İhtisas OSB, havacılık, uzay ve alt sektörlerin bir alanda yer alacağı, ağırlıklı olarak yüksek katma değerli, ileri teknolojilere dayalı ürünlerin üretileceği dünyanın sayılı havacılık merkezlerinden biri olmaya aday...

Ankara'ya kurulacak Uzay OSB’si 10 bin kişiye iş olacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, 7 milyon 230 bin metrekare alana kurulacak Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB’nin 10 bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

İstanbul'da en pahalı lüks konutlar deniz manzaralılar!

İstanbul’da Boğaz manzaralı lüks bir konutun metrekaresi 12 bin Doları görürken, fiyatı deniz manzarasından çok, konutun Boğaz görüp görmemesi belirliyor…

Deniz Akkaya'ya sevgilisinden boğaz manzaralı ev!

Yıllar önce aşk yaşadığı Murat Varol'la yeniden bir araya gelen Deniz Akkaya, Bebeköy'deydi. Boğaz manzaralı bir binanın önüne gelen çift, kameraları karşısında görünce "Aaa sizin ne işiniz var burada?" dedi

Regnum Sky Tower'da mutlu ofis konsepti!

Mutlu Ofis konsepti Başkent Ankara'daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor. Regnum Sky Tower'ın proje ortağı Murat Özcan, "Ofisi, eğlenceli, yaratıcı ve ilham verici bir yaşam merkezi haline getiriyoruz" dedi

Regnum Sky Tower mutlu ofisle motivasyonu yükseltecek!

Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş'ı bir araya getiren Ankara Regnum Sky Tower'da çalışanların yaratıcılık ve motivasyonlarını en üst düzeye çıkartacak her türlü detaylarla dikkat çekiyor.

Regnum Sky Tower'la ofis yaşam merkezi haline geliyor!

Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş'ı bir araya getiren Regnum Sky Tower'da, çalışanların yaratıcılık ve motivasyonlarını en üst düzeye çıkartacak her türlü detaylarla dikkat çekiyor.

Mutlu Ofis konsepti Regnum Sky Tower ile hayat buluyor!

ABD ve Avrupa’nın önemli kentlerinde son yıllarda birbiri ardına yükselmeye başlayan “ Mutlu Ofis ” konseptinin Başkent Ankara’daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor.

Regnum Sky Tower'da geri sayım başladı!

Canpa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, proje ortağı oldukları Regnum SKY Tovver Projesi'nin sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin en iyi sosyal donatılara sahip projesi olduğunu söyledi.

regnum uzay manzaralı evler Haberi

regnum uzay manzaralı evler

Şehir gürültüsünden uzak, doğanın içinde ve ihtiyacınız olan her şeye yakın olan Astrum Towers'da bütün bloklara fore kazıklarla zemin iyileştirilmesi yapılarak, binalar radye temel üzerine tünel kalıp sistemi ile inşa edilmekte.