27 / 04 / 2024

Regnum Sky Tower'da mutlu ofis konsepti!

Regnum Sky Tower'da mutlu ofis konsepti!

Mutlu Ofis konsepti Başkent Ankara'daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor. Regnum Sky Tower'ın proje ortağı Murat Özcan, "Ofisi, eğlenceli, yaratıcı ve ilham verici bir yaşam merkezi haline getiriyoruz" dedi



İNŞAAT sektörünün saygın kuruluşları Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş'ı bir araya getiren Regnum Sky Tower'da, çalışanların yaratıcılık ve motivasyonlarını en üst düzeye çıkartacak her türlü detay düşünüldü. 


Başkent iş dünyasının kalbinin attığı Mevlana Bulvarı'nda 32 katlı olarak inşa edilen, tamamlandığında 156 metre yüksekliğiyle Başkent'in en yüksek ofis kulesi olacak olan Regnum Sky Tower'ın proje ortaklarından Murat Özcan, 'Mutlu Ofi' konseptine uygun ilk projeyi Ankara'ya kazandırıyor olmanın heyecanım yaşadıklarım belirtti. Özcan, "Ofisin sıkıcı bir yer olduğu anlayışım reddediyoruz. Ofisi, eğlenceli, yaratıcı, ilham verici bir yaşam merkezi haline getiriyoruz" dedi. 

,

MUTLU ÇALIŞAN =KARLI ŞİRKET

Şirketlerin başarısının yüzde 70 oranında çalışan mutluluğuna bağlı olduğunu, Regnum Sky Tower'ın da bu başarı hedefine katkı sağlayacağına dikkati çeken Özcan, "Bizim projemiz işvereni de çalışanı da mutlu edecek. Yoğun çalışma temposu içinde bunaldığınızda, 5-10 dakika bilardo veya masa tenisiyle kafanızı dağıtabilecek. Hatta happy hour lounge'da arkadaşlarınızla, çalışanlarınızla kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. 

Bir kutlama yapmak istediğinizde, 150 metre yükseklikte Ankara'yı seyrederken barbekü yapabileceksiniz. Bulunduğunuz bina çalışanlarınıza ve iş arkadaşlarınıza teşekkür etme fırsatları sunacak" şeklinde konuştu. 


2 BİN 500 METREKARELİK BAHÇESİ 

Regnum Sky Tower'da artık toplantıların standart dışı olabileceğini vurgulayan Murat Özcan, "Sky Tovver'da doğayla bütünleşip sizi başka diyarlara götürecek alanlar tasarladık. Antistres bahçesi diye muhteşem bir botanik bahçesi oluşturuyoruz. 2 bin 500 metrekarelik dev bir bahçe. İster iş arkadaşınızla yemeğinizi burada alın, ister çimlere şöyle bir uzanıp hayallere dalın" dedi. 


BAŞKENT'İN ANTİSTRES KULESİ 

ÖZCAN, Regnum Sky Tovver'ın "Antistres Kulesi" özelliğine sahip olması için her türlü ayrıntıya önem verdiklerini ifade ederek, "Projeyi oluştururken iş dünyasına sorduk. Ofisinize hiçbir sınırlama olmadan her şeyi koyabilecek olsanız ne koyardınız? SPA, mini golf, playstation diyen oldu. Sinema, fitness, VIP bölümü, teras, barbekü, bahçe istediler. Bir kuaförü olur, marketi olur, dışarı çıkmaya ihtiyacım kalmaz dediler. 


Bütün hepsini, hatta fazlasını Regnum Sky Tower'a koyduk, stresin en iyi ilacı squash bile var. Çalışanların, öğle saatlerinde akşam iş çıkışlarında koşuşturmalarına, strese girmelerine gerek kalmayacak. İhtiyaç duyacakları her şeyi Regnum Sky Tower'da bulabilecekler" şeklinde konuştu. 


Akşam Ankara


Geri Dön