14 / 05 / 2024

Regün Restorasyon İnşaat

Regün Restorasyon İnşaat

Regün Restorasyon İnşaat Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güneş Erdim, Reşit Şıkoğlu, Nizamettin Arıseven ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özhan ve Mustafa Özhan ortaklığında kuruldu.

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Gürbey Sonugür tarafından kuruldu.

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydin Koç tarafından kuruldu.

Ceykar Restorasyon İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Ceykar Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik’te Serhat Sabri Ceylan tarafından kuruldu.

Velibaba Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velibaba Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Aparslan Dursun tarafından kuruldu.

Erd Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Nursefa Erdem tarafından kuruldu.

Revzenbia Yapı Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revzenbia Yapı Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Rabia Aydın tarafından kuruldu.

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Funda Kuzay ve Zafer Kuzay ortaklığında kuruldu.

May Mim Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Mim Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Uygun tarafından kuruldu.

Neva Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neva Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Fidan, Davut Yağız, Savaş Yağız tarafından kuruldu.

Irmak Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Irmak Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Irmak Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Tuzla’da yapıldı. 

Regün Restorasyon İnşaat Haberi

Regün Restorasyon İnşaat

Regün Restorasyon İnşaat Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güneş Erdim, Reşit Şıkoğlu, Nizamettin Arıseven ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Regün Restorasyon İnşaat Danışmanlık Turizm Sanati ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...