18 / 05 / 2024

rehan ülger

rehan ülger

Magna Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde Reyhan Ülger ve Gonca Zeytin Fıratoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Ertunç Dülger tarafından kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Mehmet Dülger Kimdir? Mehmet Dülger nerelidir?

Mehmet Dülger kimdir? Mehmet Dülger’in mesleği nedir? Mehmet Dülger hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Turkey Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Arham Rehan ve Umer Rehan ortaklığında kuruldu. 

Your Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Fakıh Mohammed Rehan Hajatay tarafından kuruldu.

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat        Özdülger tarafından açıldı.

Prestige Grup iflas davası 17 Temmuz'da!

Hasan Ülger, Prestige Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi aleyhine iflas davası açtı. Davanın yargılaması 17 Temmuz günü saat 13:50'ye bırakıldı...

Alhamwi Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhamwi Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Rehan Alhamwi tarafından kuruldu.

Banket İnşaat Orman Ürünleri Kimya ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banket İnşaat Orman Ürünleri Kimya ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Dülger tarafından kuruldu.

Hayalim Turizm Otelcilik Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayalim Turizm Otelcilik Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hurşehit Ülger tarafından kuruldu.

Al Faisal Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Faisal Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Anas Ezzat Alagamı ve Ghofran Rehan ortaklığında kuruldu. 

Rehani Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rehani Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Rehanı tarafından kuruldu. 

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

rehan ülger Haberi

rehan ülger


Magna Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde Reyhan Ülger ve Gonca Zeytin Fıratoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin ofisi İstanbul Kadıköy'de yer alıyor.


İş konusu; 


a)  Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle konut, siteler, plazalar, ticari ve sınai marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, ticarethane inşaatı, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek ve pazarlamak; b)      Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, c)       Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları,...