03 / 05 / 2024

REIDIN pr ajansı

REIDIN pr ajansı

Sektörel profesyonellerin veri kaynağı olarak tercihi haline gelen REIDIN, iletişim ajansı olarak Marjinal Porter Novelli'yi seçti.

REIDIN’in PR ajansı GTC İletişim Danışmanlığı oldu!

GTC İletişim Danışmanlığı, gayrimenkul sektörü ile ilgili güncel verilerle derinlikli analitik bilgiler sunan REIDIN’i müşteri portföyüne ekledi.

Knauf Türkiye'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Brandworks İletişim Danışmanlığı,inşaat sektörünün global temsilcisiKnaufTürkiye’nin kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi...

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Dağ Mühendislik'in PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Banu Ergin PR, 2016 yılında Türkiye’nin en çok satış yapan ilk üç firması arasında olan Dağ Mühendislik’in iletişim çalışmalarını yürütecek...

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Şua İnşaat’ın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

1992 yılından bu yana sektörde projeler üreten Şua İnşaat, PR çalışmalarını yönetmesi için İnomist İletişim’i tercih etti.

REIDIN'in PR ajansı Marjinal Porter Novelli oldu!

Sektörel profesyonellerin veri kaynağı olarak tercihi haline gelen REIDIN, iletişim ajansı olarak Marjinal Porter Novelli'yi seçti.

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu. 

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı MODD/group oldu!

Türkiye’nin önde gelen 220’den fazla kurumsal markasına hizmet veren MODD/group, bünyesine üç farklı sektörden üç yeni marka ekledi. Grup, iş ortakları arasına Okkalar İnşaat, Sağlam Grup ve Aile Hastanesi’ni kattı.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Satya İnşaat’ın PR ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Türkiye’nin yeni nesil inşaat şirketi Satya İnşaat’ı ekledi. MODD/group, inşaat sektöründeki güven olgusu ve mükemmeliyet anlayışını yeniden kurmak için yola çıkan Satya İnşaat ile anlaştı.

REIDIN pr ajansı Haberi

REIDIN pr ajansı

REIDIN, gayrimenkul sektörü ile ilgili kapsamlı ve derinlikli analitik bilgiler sunuyor. Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98'ini kapsayan incelemeleri ve yüzde 90'dan fazla doğruluk payı sunan güçlü veri setleriyle gayrimenkul sektöründe güvenilirliğini kanıtlamış bir şirket olarak faaliyetlerini sürdüren REIDIN, kullanıcılarına kapsamlı ve detaylı bilgi, analiz ve araştırmalar sunuyor. 


REIDIN, çok yönlü iletişim için Marjinal Porter Novelli'yi seçti. REIDIN'in kullanıcıları arasında gayrimenkul geliştiricileri, bankalar, mortgage ve sigorta şirketleri, emlak acenteleri, değerleme şirketleri, danışmanlık şirketleri, perakende şirketleri ve devlet kurumları...