02 / 05 / 2024

reklam alanı ihalei reklam alanı yenileme ihalesi

reklam alanı ihalei reklam alanı yenileme ihalesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, reklam materyellerinin yenileme, reklam alanlarını 7 yıl süre ile kiraya verme işini 4 milyon TL'ye yaptıracak. İhale, 18 Temmuz Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacak

Binaların dış cephe reklamına vergi var mı?

Binasının dış cephesine reklam alan, gelir elde eden tüm mülk sahiplerinin vergi beyannamesi vermesi gerekiyor. Yükümlülüklerini aksatan mülk sahipleri ağır cezalarla karşı karşıya kalabiliyor.

Konut reklamlarını Ti'ye alan reklam!

Geçtiğimiz yıl bin 400’ün üzerinde markalı konut projesinin hayata geçirildiği Türkiye'de bu projeler için yüzlerce reklam filmi çekildi. Ece Erken'in geçtiğimiz yıllarda Fox TV'de yayınlanan programı Rengarenk de konut reklamlarını Ti'ye aldı. İşte o reklam filmi...

Glt Taahhüt Yapı Malzemeleri Lojistik Danışmanlık Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glt Taahhüt Yapı Malzemeleri Lojistik Danışmanlık Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nizamettin Dağalan imzasıyla kuruldu.

Babacan Premium'un reklam yüzü Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma oldu!

Esenyurt'ta 28 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Babacan Premium projesinin reklam yüzü Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma oldu. Projenin lansmanı 9 Mart'ta yapılacak.

ERA'nın Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'na yoğun ilgi!

ERA Gayrimenkul, start verdiği ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na ilgi yoğun. MEB onaylı sertifikalarını alan kursiyerler gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak.

Sirius Boya ve Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Boya ve Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Alan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu kampanyası reklam filminde oynadı!

Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu kampanyası reklam filminde oynadı. Kampanya kapsamında yer alan Ağaoğlu My Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Kampanya çerçevesinde 50 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Kütahya Seramik Pegasus Hava Yolları'na reklam verdi!

Pegasus Hava Yolları uçak içi koltuk numaralarının bulunduğu alınlıkların reklam alanı olarak kullanılmasını içeren proje kapsamındaki ilk işbirliği NG Kütahya Seramik ve NG Hotels ile gerçekleştirildi.

Kütahya Seramik, Pegasus'a reklam verdi!

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ın işbirliğiyle koltuk numaralarının bulunduğu alanı, reklam alanına dönüşüyor.

Sibel Can, Kaşmir Göl Evleri reklam filminden 2,5 milyon dolar alacak!

2006 yılından bu yana Kaşmir Halı'nın reklam yüzü olan Sibel Can, şimdi de aynı firmanın inşaat reklamlarında rol almaya başladı. 1,5 milyon dolar alan ünlü şarkıcı bir inşaat firmasıyla 2,5 milyon dolara anlaştı...

Skyland İstanbul projesinin reklam filmi yayınlandı!

Eroğlu projelerinden Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul projesinin merakla beklenen reklam filmi yayınlandı

Ali Ağaoğlu Ağaoğlu Maslak 1453'ün reklam filminde oynadı!

Ali Ağaoğlu yeni projesi olan ve Maslak'ta yer alan Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin reklam filminde oynadı...

İETT, 1000 adet otobüs durağı yaptıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 150 metrobüsün dış yüzeyinin reklam alanı olarak kulandırılması ve reklam karşılığı 1000 adet otobüs durağının imalat ve montajının yaptırılması işini ihaleye çıkardı

reklam alanı ihalei reklam alanı yenileme ihalesi Haberi

reklam alanı ihalei reklam alanı yenileme ihalesi



İlan şöyle;


MERSİN BÜYÜKSEHİR BELEDİYESİ SINIRLARI VE MÜCAVİR ALANI DAHİLİNDE KENT MOBİLYALARININ YAPILMASI, MEVCUT REKLAM MATERYALLERİN YENİLENMESİ 7 YIL SÜRE İLE REKLAM İSLETMESİNİN KİRALANMASI İSİ YAPTIRILACAKTIR.


Mersin Büyüksehir Belediye Başkanlığından:


1-Mersin Büyüksehir Belediyesi sınırları ve mücavir alan içinde (Mezitli Bölgesi 20/03/2013 tarihinden başlayarak İş bu kiralama isinin bitim tarihine kadar) 4 ilçe Belediye sınırları dahilinde Kent Mobilyalarının yapılması, Mevcut Reklam Materyallerinin Yenilenmesi 7 yıl süre ile Reklam isletmesinin Kiralanması isi, 2886 sayılı Devlet ihale Kanunun 36. Maddesi hükümleri uyarınca: 4.000.000.-TL (KDV Dahil) (Bir Yıllık Kira Bedeli) (Dört Milyon TL KDV Dahil)

Tahmini Bedel, 120.000.-TL Geçici Teminat üzerinden Kapalı Teklif Usulü İle İhaleye çıkarılmıştır.


2-Şartnameler mesai saatleri İçerisinde 1.500.-TL Bedelle Yazı isleri ve Kararlar Daire Başkanlığından alınabilir.


3-İhale 18 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 14.00 de...